Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

B. van Hoffe

Goede begeleiding van Zeer oude bij de ruiseboeking met de Zaandam. De geldende regels werden op een prettige wijze opgelost.Bvan Toffe

Heb geen persoonlijk contact gehad maar geboekt via internet dat is verder prima verlopen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

meer nederlandse vliegtuigmaatschappijen aanbevelen keus is erg beperkt voor vertrek vanuit nederland

Janse

Alhoewel we nog even een gesprek hebben over de cruise die we gaan maken is het tot nog toe heel prettig om met Zeetours “in zee”te gaan.
Geweldig, het is niet de eerste keer dus vertrouwd.

Geen.👏

Snelle en klantvriendelijke service.

Goed overzicht van de reis en snelle response

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Inzicht in reisdetails na boeking kan verbeterd worden

Polders Bernard

Prettig, zakenlijk accuraat en vriendelijk

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Vast aanspreekpunt voor een reis is prettig. (Bij ingewikkelde reizen speelt dat uiteraard)

Boeken is makkelijk. Echter sommige info die er over schepen staat is incorrect of zijn niet te vinden waar je later op het schip achterkomt. En dan kom je erachter dat de boot misschien niet... Boeken is makkelijk. Echter sommige info die er over schepen staat is incorrect of zijn niet te vinden waar je later op het schip achterkomt. En dan kom je erachter dat de boot misschien niet helemaal bij je past.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Info en prijzen beter beschrijven of niet weergeven.

Gijs van der Weijden

We zijn vol lof over uw collega Ronald Groen. Komt eerlijk en ervaren over en reageert super snel per email en komt derhalve na hetgeen hij beloofd.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonisch benaderen is vaak een crime.
Duurt zeer lang voordat je iemand te spreken krijgt.

Online boeken heeft voordelen maar ook nadelen. Zo lang het om een eenvoudige boeking gaat, dan is het een prima manier om te boeken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het nadeel van online boeken dat je niet van tevoren kunt kiezen uit de beschikbare hutten en dat is jammer.

Meer dan goed. Medewerker was zeer behulpzaam bij het omboeken van een optie die wij aan boord hadden genomen en heeft er zelfs nog voor gezorgd dat wij een nog betere deal kregen dan wat we zelf... Meer dan goed. Medewerker was zeer behulpzaam bij het omboeken van een optie die wij aan boord hadden genomen en heeft er zelfs nog voor gezorgd dat wij een nog betere deal kregen dan wat we zelf gevonden hadden. Hulde!
Telefonisch goed bereikbaar, komen na wat beloofd is. Professionele organisatie.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Eigenlijk niets, hopen dat ze kwalitatief goede dienstverlening op dit hoge peil kunnen houden.