1983 Reviews
Wat een geweldige verrassing. na het boeken van een grote cruise ontvingen wij een mooie bos bloemen. super leuke attentie.
geen.
Duidelijke reisbeschrijving en gewenste bijbehorende vluchten eenvoudig aan onze wensen aan te passen. Vlot en duidelijk boekingsproces.
Positief was het zelf kunnen uitzoeken van de hut. Overigens was het boekingsproces duidelijk en eenvoudig te bedienen.
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Niet duidelijk is of het tweede deel van de betaling ook via I deal loopt of dat je zelf tijdig het restant van de reissom moet obermaken
* snelle reactie op gestelde vragen * goede administratieve afhandeling van boeking
* geen
Alleen maar positief. Verschillende dames aan de lijn gehad, maar allemaal rustig en duidelijk advies .
Zeer te vreden !! 8
geen idee
Erg goed
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zeer goed, erg behulpzaam.
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Snel en zeer goed geholpen al mij vragen beantwoord, Bedankt Groetjes a. vd putten
De telefonische boeking is zeer positief bevonden. Duidelijk en snel. Maar er is een verbeterpunt, zeker voor terugkerende klanten.
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Aangeven dat er flying blue miles verdiend kunnen worden door te vragen: bent U flying blue member?