Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

Sinds 2009 boek ik mijn cruisjes naar tevredenheid bij Zeetours. Ik heb het altijd fijn gevonden dat er met mij mee werd gedacht , dat onze vluchten door Zeetours konden werden ingecheckt zowel... Sinds 2009 boek ik mijn cruisjes naar tevredenheid bij Zeetours. Ik heb het altijd fijn gevonden dat er met mij mee werd gedacht , dat onze vluchten door Zeetours konden werden ingecheckt zowel voor de heen- als voor de terugvlucht.
Daarom zijn zij voor ons het kantoor voor een cruisevakantie.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik zou graag een ander telefoonnummer willen gebruiken als je al hebt geboekt. Het is heel fijn dat er veel tijd wordt genomen voor de boeking, maar later kom je er telefonisch niet makkelijk door.... Ik zou graag een ander telefoonnummer willen gebruiken als je al hebt geboekt. Het is heel fijn dat er veel tijd wordt genomen voor de boeking, maar later kom je er telefonisch niet makkelijk door. Door een email te sturen krijg je wel antwoord maar moet toch wachten.

Johanna van Oosterom

Prima telefoongesprek gehad, het is goed uitgelegd, en wat een verassing een mooi bos bloemen dat is leuk dat maakt ons blij

Redelijk positief

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Meer duidelijkheid over prijzen die snel kunnen stijgen door beschikbaarheid.
Meer duidelijkheid over prijzen die snel kunnen stijgen door beschikbaarheid.
Aanmeldsite na boeking en na inloggen is overwegend Engels; Nederlands zou pre zijn, zeker als het je eerste cruise is.

Zeer goed geholpen en snelle reactie bij vragen.

Dit is mijn 6e boeking bij zeetours. Altijd goed geholpen met mijn boeking. Altijd alles goed geregeld.

geen.

Boele Duin

Op de site van Zeetours is redelijk gemakkelijk de cruise te vinden die je zoekt.
Boeking gaat goed, geheel is duidelijk ook v.w.b. eventuele meerkosten bij hutkeuze.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonisch contact is soms moeilijk, lange wachttijden. Na de melding dat je de eerstvolgende klant bent is het niet geheel duidelijk of je inderdaad de eerstvolgende klant bent, aanbeveling is dit... Telefonisch contact is soms moeilijk, lange wachttijden. Na de melding dat je de eerstvolgende klant bent is het niet geheel duidelijk of je inderdaad de eerstvolgende klant bent, aanbeveling is dit te verbeteren, het kan klanten ertoe brengen om af te haken.

Paul Visbach

Zeer goed geholpen. Een foutje in mijn aanvraagformulier werd direct opgemerkt en kon worden gecorrigeerd. Ook onze aanvullende wensen ten aanzien van de vliegreis werden direct uitgezocht en... Zeer goed geholpen. Een foutje in mijn aanvraagformulier werd direct opgemerkt en kon worden gecorrigeerd. Ook onze aanvullende wensen ten aanzien van de vliegreis werden direct uitgezocht en ingewilligd.

Verkorten telefonische wachttijd

Jeanet van der Graaf Bernoster

Al enkele keren een cruise geboekt bij Zeetours en alle keren tot goede tevredenheid.

Al diverse cruises geboekt,tot op heden naar tevredenheid.

Fijn en behulpzaam telefonisch contact gehad .

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

wat minder lange wachttijden telefonisch contact