Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Anna van den Broeke

Zeer vriendelijke dames. Willen alles voor je doen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik heb vandaag gevraagd of ze een spelfout in een van de passagiers' naam wilde veranderen. Ik vertrouw er op dat dit ook gebeurd.

Positief, denken mee met verzoeken tot aanpassing etc.

Telefonische bereikbaarheid. duurde bij deze boeking 2 x 30 minuten

Ik ben goed geholpen,lieve aardige mensen.

Top.

Ik zou het niet weten.

Je wordt duidelijk en goed uitgelegd als je vragen hebt. Ze nemen de tijd om je uit te leggen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Tips: wachttijd aan de telefoon verkorten voor je geholpen wordt.
Een folder met uitleg en indeling van het schip is handig voor de passagier en ook om mee te nemen.
Bij het aanleveren...
Tips: wachttijd aan de telefoon verkorten voor je geholpen wordt.
Bij het aanleveren van klanten moet de trouwe vaste klant korting krijgen, want die maakt reclame voor de zaak en levert ook nieuwe klanten af. Dit werkt positief voor het bedrijf.

Alles weer super geregeld

Carla de Fijter- Hak

De ervaring is goed.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wanneer een afspraak wordt gemaakt, is het wel handig dat dit intern doorgegeven wordt.

M.G. Wijt

Het boeken was zeer moeizaam. Een boeking via de website is erg ingewikkeld en het is zeer moeilijk en vaak onmogelijk om een voorkeur voor een bepaald type hut uit het systeem te krijgen. Het boeken was zeer moeizaam. Een boeking via de website is erg ingewikkeld en het is zeer moeilijk en vaak onmogelijk om een voorkeur voor een bepaald type hut uit het systeem te krijgen.

Daarom besloot ik om eerst via e-mail een offerte aan te vragen. Dit heb ik eerder gedaan en ontving dan na enige tijd altijd een informatieve en overzichtelijk samengestelde offerte. Dit keer kreeg ik na lang wachten een onsamenhangende letterbrij, met slechts wat losse prijsindicaties, zonder enige verder informatie over bijvoorbeeld de route en dergelijke.

Mails worden door verschillende personen behandeld en blijkbaar niet goed gelezen. Ik heb bijvoorbeeld meerdere keren aangegeven wat mijn voorkeur voor wat betreft de ligging van de hut is maar dit is vervolgens telkens opnieuw gevraagd. Het boeken was hierdoor een tijdrovend en langdurig proces.

Toegezegde afspraken worden niet nagekomen. Ik heb na aangeven van mijn voorkeur voor ligging en type van de hut herhaaldelijk gevraagd of ik kon kiezen uit verschillende hutnummers en welke, zodat we een idee zouden hebben waar onze hut gelegen is. Dit werd verschillende malen toegezegd, maar er werden geen hutnummers doorgegeven. In eerste instantie werden we in een verkeerde categorie hut ingedeeld op een ander dek, terwijl ik dit al meerdere keren had aangegeven. Later werd gezegd dat we na afronden van de boeking mochten kiezen, maar nadat de boeking was voltooid kregen we slechts 1 hutnummer toegewezen, zonder enige verdere keuzemogelijkheid. Dit is geen nette of klantvriendelijke manier van werken, zeker niet gezien de prijs.

Verder lopen de verschillen in prijzen aanzienlijk uit een, maar als ik om opheldering vraag kan geen duidelijke reden worden gegeven. Hoe is het mogelijk dat voor dezelfde vlucht in dezelfde klasse en met dezelfde voorwaarden (incl. Bagage en extra beenruimte) Zeetours meer dan €600 meer rekent dan wanneer je bij de luchtvaartmaatschappij zelf boekt? Dit is naar de klant toe niet te verkopen.

Wij boeken al vele jaren al onze cruises bij Zeetours en altijd was dit naar onze tevredenheid, maar ik moet helaas constateren (En anderen met mij ook) dat de kwaliteit de laatste tijd hard achteruit gaat. Als klant boek ik graag via een reisbureau vanwege het gemak om alles naar wens bij 1 organisatie te laten regelen en ik het ook niet bezwaarlijk vind om daar wat extra voor te moeten betalen. Het is helaas al een tijdje zo dat ik als klant steeds meer zelf moet gaan regelen, omdat gewenste hotels, extra beenruimte en eerder zelfs bagage niet konden worden bijgeboekt.

Tot slot ontvang ik sinds mijn boeking ineens nieuwsbrieven van Zeetours terwijl ik dit niet heb aangegeven. Ik vraag mij hiervoor af of het privacybeleid wel in orde is.

Dit alles doet mij sterk twijfelen aan het nut om nog via Zeetours te boeken. Aangezien er nu zelfs toegezegde afspraken niet worden nagekomen en mijn e-mails niet eens goed worden gelezen, voel mij als klant niet serieus genomen. Dit in combinatie met het moeizame boekingsproces en vrije hoge prijzen doen mij sterk twijfelen of ik in de toekomst nog wel via Zeetours zou willen boeken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Beter communiceren naar de klanten toe. Beter lezen en meer oog hebben voor de wensen van de klant. Afspraken nakomen, maar dat lijkt mij niet meer dan normaal. Een boeking van een klant door een... Beter communiceren naar de klanten toe. Beter lezen en meer oog hebben voor de wensen van de klant. Afspraken nakomen, maar dat lijkt mij niet meer dan normaal. Een boeking van een klant door een en dezelfde medewerker laten behandelen. Dit voorkomt misverstanden en is duidelijker en vlotter. Transparante prijsindicaties en duidelijke informatie. In het algeheel een klantvriendelijkere manier van werken toepassen en de website en boekingsmodule eenvoudiger en toegankelijker maken.

E Mulder

Overzichtelijke website en boeken ging makkelijk.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De link naar het betalen met de creditkaart kwam niet in de mail, hierover moeten bellen.

Ervaring was goed

te lange wachttijden voor een telefonisch advies,
de Website kan klantvriendelijker,
je moet teveel stappen doorlopen om te komen waar je wilt,
zeker voor mensen die weinig...
te lange wachttijden voor een telefonisch advies,
de Website kan klantvriendelijker,
je moet teveel stappen doorlopen om te komen waar je wilt,
zeker voor mensen die weinig ervaring hebben met een online boekingssysteem.

e demmers

Ik vond de lange wachttijd aan de telefoon heel vervelend.de eerste keer dat ik belde ging over de boeking dat ik iets wou weten, wel vriendelijk iemand gehad, maar het ging wel gehaast,maar ik had... Ik vond de lange wachttijd aan de telefoon heel vervelend.de eerste keer dat ik belde ging over de boeking dat ik iets wou weten, wel vriendelijk iemand gehad, maar het ging wel gehaast,maar ik had ook nog niet geboekt.tweede keer gebeld naar de boeking,weer ontzettend lang gewacht, iedere keer dat slechte bandje dat ik ook online kon boeken,terwijl ik al had geboekt[.want ik had wat vragen over de vlucht ,ik moest nml overstappen in wenen naar venetie en dat heb ik nog nooit gedaan ,weer gehaast antwoord gegeven ik had het gevoel dat ze het stom vonden dat ik dat niet wist.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

misschien keuze mogelijkheden geven ook een voor mensen die al geboekt hebben