Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Henk van Galen

Vriendelijk en behulpzaam bij de boeking

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische bereikbaarheid is dramatisch! Het duurde ruim 50 minuten voor ik iemand aan de lijn kreeg

Jan Welgraven

De telefonische boekingswachtlijst duurde erg lang. (21 minuten, terwijl er direct gezegd werd dat we de eerstwachtende waren). In het algemeen prettig en redelijk geholpen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Er stond een fout in de flyer (* inclusief fooien) terwijl dat voor onze reis niet gold.
(Fantasica vanaf Mallorca)
Verder werd de vliegprijs genoemd en deze bleek pas aan het eind...
(Fantasica vanaf Mallorca)
Verder werd de vliegprijs genoemd en deze bleek pas aan het eind ineens vanuit Brussel te vertrekken. Daarna konden we opnieuw gaan zoeken omdat dit geen alternatief was. Uiteindelijk Transavia geworden.

Francisco Yarzagaray

Zeer slecht telefonisch bereikbaar !!!!!!!!!!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

bevestigings bericht van ontvangst aanbetaling is zeker op zijn plaats ! dan weet de klant dat zijn aanbetaling is gedaan !!!!!

Marion van Son

Goedemorgen, dit is voor ons de tweede keer dat wij bij Zeetours hebben geboekt. Wij zijn erg tevreden over de correcte afwikkeling van onze boeking.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Er is maar een grote maar!!! Het was voor ons nodig om telefonisch contact te hebben. Wij moesten een optie bij HAL opzeggen en een nieuwe boeking maken bij Aida. Op zaterdag hebben we 40 minuten... Er is maar een grote maar!!! Het was voor ons nodig om telefonisch contact te hebben. Wij moesten een optie bij HAL opzeggen en een nieuwe boeking maken bij Aida. Op zaterdag hebben we 40 minuten gewacht met een heel vervelend muziekje op de achtergrond( wat hapert en vals klinkt) Op maandag heb ik 45 minuten zonder resultaat en Paul nog eens 50 minuten en op moment kwam de mail binnen dat de New Statendam geannuleerd was, toen hebben we de telefoonverbinding verbroken.

Onze tip is net als bij Cruise Travel en VCK de mogelijkheid geven om terug gebeld te worden.

Dan zou ik Zeetours zeker aanbevelen.

L Van de Noort

Zeer gemoedelijk en ervaren medewerkster

M.F. Frijters

Een hele kundige en vriendelijke dame en een leuke reis samengesteld
PERFECT

Ellen Hassing

Wij boeken al jaren onze cruises bij Zeetours omdat ze alles voor ons kunnen regelen zoals wij het willen en we kunnen alle vragen bij hen neerleggen.

Nvt

Harry

Blijkbaar is de vraag naar cruises momenteel overweldigend. Op aanvraag via email komt geautomatiseerde reaktie, dat deze binnen enkele dagen wordt behandeld. Telefonische wachttijd ca 30 minuten.... Blijkbaar is de vraag naar cruises momenteel overweldigend. Op aanvraag via email komt geautomatiseerde reaktie, dat deze binnen enkele dagen wordt behandeld. Telefonische wachttijd ca 30 minuten. Medewerkster aan de telefoon probeert je vervolgens naar de website te verwijzen om daar zelf de boeking te doen. Zij is ook niet op de hoogte van de lopende aanbiedingen bij Celebrity. Voorheen vaker bij Zeetours geboekt en toen betere ervaring gehad.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zorg voor voldoende capaciteit en dat de medewerkers kunnen adviseren over de akties die bij rederijen lopen. Anders kan de klant net zo goed direct bij de rederij boeken.

Zeer goed

Telefonische zeer slecht te bereiken.ongeveer 45 min in de wacht gestaan

Goede telefoniste ondersteuning, servicegericht maar dat is ook nodig bij dergelijke boekingen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

telefonische bereikbaarheid is zeer slecht , wachttijden van > een kwartier kan alleen de belastingdienst zich permitteren!
het zou handig zijn als bij de diverse dossier- en boekingsnummers...
het zou handig zijn als bij de diverse dossier- en boekingsnummers van Zeetours ook de H.A.L nummers zouden staan., bij het invullen van de formulieren was dit zoekwerk.