Zeetours

1984 Reviews

Ardi Van Dijk-Klijn

Op dit moment niet

C.Ouwens

Bij aankomst heel plezierig ontvangen.

J.K. van Hoogteijlingen

Tot nu toe zeer slecht, telefonisch zijn jullie niet te bereiken vele malen geprobeerd en eindeloos in de wacht staan.
Ook het boekingsproces ging met de nodige problemen facturen waar niets...
Ook het boekingsproces ging met de nodige problemen facturen waar niets van klopte , is later wel excuus gegeven.
Ook het aanmeldingsformulier op de site werkt bij ons niet.
Geprobeerd dit telefonisch op te lossen , maar helaas niet te bereiken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Organisatie doorlichten en daarna verbeteren , zoals het nu werkt verliezen jullie veel klanten

Goede communicatie en staan open voor je wensen om dit goed te regelen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bereikbaarheid was heel slecht in week 2, zowel via de mail wat heel lang duurde voor er een terugkoppeling kwam als telefonisch, zeer lang in de wacht.

Mooie duidelijke website. Snel reactie.

Prima, duidelijke website, twee keer gebeld met de klantenservice, dat duurde vrij lang. Eerste keer goed geholpen, de tweede had denk ik last van een ochtendhumeur.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het was niet duidelijk aangegeven dat je eerst 40% van de reissom betaald. Ook is het mij niet duidelijk wanneer ik de rest kan betalen, op welk rekeningnummer en onder welke vermelding.

Beter telefonisch bereikbaar zijn

Maartenmx4

Na een eerste telefonisch contact een persoonlijke afspraak gemaakt waar we onze wensen duidelijk hebben gemaakt en zijn direct tot een optionele boeking gekomen, welke wij een paar dagen later... Na een eerste telefonisch contact een persoonlijke afspraak gemaakt waar we onze wensen duidelijk hebben gemaakt en zijn direct tot een optionele boeking gekomen, welke wij een paar dagen later hebben omgezet naar een definitieve boeking.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Enige punt van verandering wat voor mij ingevoerd zou mogen worden is de lange wachttijd aan de telefoon. Uitstekend voor Zijn dat het erg druk is maar redelijk frustrerend als je +/- 40 minuten in... Enige punt van verandering wat voor mij ingevoerd zou mogen worden is de lange wachttijd aan de telefoon. Uitstekend voor Zijn dat het erg druk is maar redelijk frustrerend als je +/- 40 minuten in de wacht staat .
Telefoniste zou geen slechte investering zijn.

Ben niet tevreden over telefonisch contact met Zeetours. Heb na een boeking drie maal gebeld, na ca 3 minuten wordt gezegd dat je de volgende wachtende bent waarna je vervolgens nog ruim een half... Ben niet tevreden over telefonisch contact met Zeetours. Heb na een boeking drie maal gebeld, na ca 3 minuten wordt gezegd dat je de volgende wachtende bent waarna je vervolgens nog ruim een half uur aan de telefoon hangt voordat een medewerker de telefoon beantwoordt. Ook werd een keer de verbinding na ca 25 minuten wachten opeens verbroken. Verder blijkt een aangeboden buitenhut met ‘beperkt uitzicht’ volgens de HAL een hut met ‘fully obstructed view’ te zijn. Voor mij is dat niet hetzelfde.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bovenstaande lijkt mij duidelijk. Telefoonbeantwoording en voorlichting w.b. hutkeuze behoeft verbetering.

Robert Beekman

Ik heb met 4 verschillende personen contact gehad en kreeg bij een vraag aan persoon A, reactie, aan van persoon B en bij nadere vragen aan persoon B, kreeg ik van persoon C een reactie, waarna ik... Ik heb met 4 verschillende personen contact gehad en kreeg bij een vraag aan persoon A, reactie, aan van persoon B en bij nadere vragen aan persoon B, kreeg ik van persoon C een reactie, waarna ik opnieuw een vraag aan stelde aan persoon C en een reactie kreeg van persoon A . Zeer irritant! De factuur kwam vervolgens van persoon D.
De slogan "op maat samengesteld" slaat volgens mij niet op Zeetours, want een excursie boeken buiten het cruiseprogramma om bleek niet mogelijk en ook de annuleringsverzekering moest ik zelf regelen.
Ik was in het verleden zeer tevreden over zeetours, maar ik heb na deze keer het idee, dat ik net zo goed alle onderdelen van onze reis zelf rechtstreeks kan boeken.

zie bovenstaande opmerkingen.