Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Pieternella rosbag

Positief, zeer behulpzaam personeel.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

de website bevat foutjes dat vind ik slordig.

Bovens

Een prima ontvangst in de hut met een fles champagne

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Communicatie niet helemaal op orde, veel mails en telefoontjes moeten plegen om de naam van de hoofboeker te veranderen ivm 4 ster boeker met meer rechten aan boord.

J.Kiekebos-Meijns

We zijn prima begeleid door Zeetours en daarvoor onze welgemeende dank! Op alle vragen kregen we een duidelijk en goed antwoord., waardoor onze zorgen keer op keer werden weggenomen. We zijn wat... We zijn prima begeleid door Zeetours en daarvoor onze welgemeende dank! Op alle vragen kregen we een duidelijk en goed antwoord., waardoor onze zorgen keer op keer werden weggenomen. We zijn wat ouder ( 78 en 80 jaar). Jaren niet op vakantie geweest.Zelf kan ik niet veel. Rollator en rolstoel mee. Met het vliegtuig naar Barcelona en daarna de cruise. Maar we werden goed voorgelicht. Vliegtuig en cruise werden voor ons bevestigd. Stoelen gereserveerd in het vliegtuig en assistentie op Schiphol en Barcelona. Dit verliep allemaal geweldig. Zowel heen als terugreis. Super. Hartelijk dank voor alles.

Jolanda Moesman

Goede organisatie, papieren op tijd binnen en goede informatie.

Goede service en afhandeling. Inchecken door Zeetours in zowel boot als vliegtuig is prima ervaring. Jammer dat je bij late vlucht al zo vroeg van boord af moet.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Veel drukte aan boord. In elke haven in- en ontscheping en erg veel kinderen aan boord. Fijn om dit vooraf te weten.
Ook is het handig om te weten bij welke havens je makkelijk de stad...
Ook is het handig om te weten bij welke havens je makkelijk de stad inloopt en of die erg ver van de haven af zijn. Reistijden slokken veel tijd op.

Snel. correct, kennis van zaken.

Wachttijd aan de telefoon

goede service

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Info over kindervakanties in middellandse zee landen.

Marielle de Jong

Goede tip gekregen over het drankenpakket aan boord van de Celebrity Eclipse. Snelle afhandeling van de boeking en goede informatie. Kortom goede en prettige serviceverlening.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

We hebben altijd veel problemen met jullie website. We kunnen niet doorbladeren naar de volgende pagina. Uiteindelijk de site maar geopend in interexplorer en toen konden we boeken, maar un google... We hebben altijd veel problemen met jullie website. We kunnen niet doorbladeren naar de volgende pagina. Uiteindelijk de site maar geopend in interexplorer en toen konden we boeken, maar un google chrome werkt het allemaal zo moeizaam.

De reisroute van deze cruise is interessant met bezoek aan 10 havens.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik had van deze cruise wat beters verwacht. Buiten op het balkon van de hut kan wel geschilderd worden. Ook het eten viel tegen, alles is aan de Amerikaanse smaak aangepast. Toen ik de 2e dag bij de... Ik had van deze cruise wat beters verwacht. Buiten op het balkon van de hut kan wel geschilderd worden. Ook het eten viel tegen, alles is aan de Amerikaanse smaak aangepast. Toen ik de 2e dag bij de hoteldirecteur heb geklaagd, werden de maaltijden beter.

Zeetours: Uitstekende service, goede en nuttige informatie/adviezen. Ondersteuning bij boeking en online inchecken cruise.

Service bestendigen.
Iets grotere personele bezetting in de weekenden.
Wachttijden aan de telefoon waren behoorlijk lang 15-20min.