Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Prettig contact bij boeking, uitstekend verzorgde reis
uitstekende (nederlandse) reisleiding

niets

Het terugdraaien van mijn foutief geboekte verekering stelde ik zeer op prijs

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Geen ga zo door en de klanten zullen tevreden zijn

Prima kennis van zaken. Goede informatievoorziening. Prettige en correcte medewerkers. Snelle beantwoording van e-mails. Onze reisleidster Susan was heel goed. Uitstekende kennis van zaken en heel... Prima kennis van zaken. Goede informatievoorziening. Prettige en correcte medewerkers. Snelle beantwoording van e-mails. Onze reisleidster Susan was heel goed. Uitstekende kennis van zaken en heel plezierig in de omgang!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische bereikbaarheid zou verbeterd kunnen worden. Ik kreeg altijd een bandje met de tekst 'het is druk momenteel....' en kwam daardoor altijd in de wacht.

Als zeer prettig ervaren. Erg prettige en vriendelijke medewerkers van Zeetours aan de telefoon gehad!

Hebben ons met veel kennis van zaken geholpen en goed geadviseerd.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De costa vertrok vanaf de waterland terminial, de informatie van zeetours was dat als je weggebracht werd je met de auto tot aan de slagboom mocht maar dat is niet waar je mag na opvolgen van de... De costa vertrok vanaf de waterland terminial, de informatie van zeetours was dat als je weggebracht werd je met de auto tot aan de slagboom mocht maar dat is niet waar je mag na opvolgen van de aanwijzingen van de verkeersregelaars tot voor het schip rijden om te halen en te brengen.

Prettig klein schip, met knusse hut.
Héérlijk eten
Vriendelijk personeel

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De hele dag kon je volop eten!!! Walgelijk, vooral met veel dikke Amerikanen! Heb al 5 cruises gedaan, maar heb dit nooit eerder meegemaakt.
De hygiene bij de hot tups was ver te zoeken, op...
De hygiene bij de hot tups was ver te zoeken, op her achterdek géén douches en er werd niet opgelet dat dat gebeurde, bij het andere zwembad.

Leuke aanbiedingen. Verder weinig contact gehad omdat we vaak cruisen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Na de reservering op 5 juni kregen wij een aanbod om excursies samengesteld door Zeetours te reserveren. Bij navraag bleken deze excursies op 1 na niet door te gaan wegens gebrek aan... Na de reservering op 5 juni kregen wij een aanbod om excursies samengesteld door Zeetours te reserveren. Bij navraag bleken deze excursies op 1 na niet door te gaan wegens gebrek aan belangstelling.Dat is jammer. De meeste klanten reserveren de excursies laat. En waarom de excursies aanbieden als ze niet doorgaan.

Contact goed, administratie ook professioneel.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Iets meer uitleg over de verschillende routes van de Fjorden.

Betrokkenheid, prima services, klantvriendelijk, wil om van toegevoegde waarde te zijn, meedenkend

Nvt

nvt