Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

J. Th.

Vriendelijk, correct en vakbekwaam.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ga zo door met de ingeslagen weg.

Marijn

Je wordt telefonisch altijd heel vriendelijk te woord gestaan en zeer behulpzaam geholpen.

Keurige map met alle benodigde papieren wordt opgestuurd, zelfs al ingecheckt aan boord dus ook boardingpas en tags van de staterooms voor aan de koffers.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Vorig jaar zaten we met de hotelovernachting voor de cruise een half uur van de boot af. Dit jaar, wel een andere vertrekhaven, zaten wij een uur van de boot af. De taxi bleek 150 dollar te kosten... Vorig jaar zaten we met de hotelovernachting voor de cruise een half uur van de boot af. Dit jaar, wel een andere vertrekhaven, zaten wij een uur van de boot af. De taxi bleek 150 dollar te kosten (ritprijs inclusief verplichte fooi).
We hadden dit jaar voor het eerst de luxe van 2 cruises en de hotelovernachtiging tussendoor bleek hetzelfde hotel te zijn Doubletree by Hilton Orlando en wij moesten dus nog 2x heen en weer met een taxi. (3x 150 dollar!) Er zijn hotels veel dichterbij Port Canaveral, we hadden de overnachting tussen de cruises door liever vlakbij Port Canaveral gehad.

Jan

Goede organisatie, perfect afwisselend eten

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

drinkwater zou voldoende aanwezig moeten zijn incl

Diny

Vriendelijke medewerkers

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

wachttijd aan de telefoon, vreselijk

Henny

Bij aankomst in de hut aangenaam verrast door Lunch kaart en drank kaart. Heel leuk!

Lucine

Ons vliegtuig had 3 uren vertraging in Milaan. Vanuit Zeetours werden we perfect op de hoogte gehouden van de situatie. Jullie namen zowel contact op met Iberai airlines als met Aida cruises.

Altijd alles correct verwerkt en afgeleverd

Marcel van der Steen

Ze komen terug op al je vragen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

specifiek 1 vraag die ik stelde, mbt de transfer van cruise naar airport, of ik nog tot 10:00 uur op de boot kon blijven. De info was dat dat kon, echter in de praktijk moest ik al om 8:15 van de... specifiek 1 vraag die ik stelde, mbt de transfer van cruise naar airport, of ik nog tot 10:00 uur op de boot kon blijven. De info was dat dat kon, echter in de praktijk moest ik al om 8:15 van de boot af.

Kees

De te plannen cruise wordt inclusief vluchten en hotel prima geregeld. Goede terugkoppeling en prima informatie
over wijzigingen in vluchttijden.
Plezierige en deskundige medewerk(st)ers

Marlene

Direct antwoord op een gestelde vraag

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Direct suggestie doen dat dagen voor en/of na mogelijk zijn na een vliegreis