Zeetours

1985 beoordelingen

1985 Reviews

Rene Verstraete

Afpraken goed nagekomen
Fly and drive ( touren door Florida voor aanvang van de cruise)prima bevallen.. aanrader !!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Tijdens de tour door Florida 5 hotels gehad, waarvan er een absoluut SLECHT was. 'Maingate Lakeside Resort' in Kissimmee, moet Zeetours echt verwijderen van hun lijst met beschikbare hotels. Dit... Tijdens de tour door Florida 5 hotels gehad, waarvan er een absoluut SLECHT was. 'Maingate Lakeside Resort' in Kissimmee, moet Zeetours echt verwijderen van hun lijst met beschikbare hotels. Dit integenstelling tot Fairfield Inn& suites at the Keys collection in Key West. Dit is absoluut top.
De rest van de hotels was redelijk. Jammer dat er een in de categorie ' sloop object 'valt. Dat brengt ons algemene oordeel over Zeetours wat omlaag. Advies: Boek geen kamers meer in 'Maingate Lake resort' in Kissimmee. Dit kost Zeetours klanten !!

Marietta

Vriendelijke benadering, werd keurig en op tijd teruggebeld en teruggemaild.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Onduidelijkheidheden over de reis en inhoudelijke zaken. Men het veel meer info geven over de cruise en het betreffende schip, daar ontbrak het écht aan. Moest veel info vragen. Op het schip bleek... Onduidelijkheidheden over de reis en inhoudelijke zaken. Men het veel meer info geven over de cruise en het betreffende schip, daar ontbrak het écht aan. Moest veel info vragen. Op het schip bleek hoe weinig we op de hoogte waren van de reis en de zaken die inclusief waren, met de codes zijn we uiteraard niet bekend. Jammer, we hadden ons 6 gekochte flessen wijn kunnen besparen (drank bleek inclusief voor ons). Ook over het schip had men meer kunnen meedelen. Bij de HAL krijgt de klant vooraf veel meer informatie, ook over de havens die aangedaan worden.

Evert

Vlotte service en meerdere medewerkers die zich goed en deskundig met onze aanvraag/reis hebben beziggehouden.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Helaas lag het aangeboden Marriott hotel in Pompano Beach wat ver van de centra/malls, de haven en het vliegveld verwijderd, hetgeen ons onnodig extra vervoerskosten en tijd heeft gekost. Natuurlijk... Helaas lag het aangeboden Marriott hotel in Pompano Beach wat ver van de centra/malls, de haven en het vliegveld verwijderd, hetgeen ons onnodig extra vervoerskosten en tijd heeft gekost. Natuurlijk hadden wij ons ook zelf beter behoren te orienteren op dit aangeboden hotel.

Wim

De hulp als het echt nodig is bij mij was dat bij het cancellen van mijn vlucht ivm sneeuw.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De lange wachttijden aan de telefoon.

Martinus

Duidelijk en eerlijk, met goede ervaringen. Alles klopte tot in detail.
Heel fijn dat je persoonlijk geholpen wordt en niet alleen via een site kan boeken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Geen verbeterpunten wellicht wel een tip om mee te geven aan toekomstige cruisers: dat niet alle door de rederij georganiseerde excursies goed zijn en je soms beteraf bent om een roundtrip met een... Geen verbeterpunten wellicht wel een tip om mee te geven aan toekomstige cruisers: dat niet alle door de rederij georganiseerde excursies goed zijn en je soms beteraf bent om een roundtrip met een lokale taxi te bespreken.

Leo

Vriendelijk.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Betere voorlichting omtrent vluchten , prijzen aanboord schip.
Kwamen niet overeen met het geen ons gemeld was, waren bijna 50 % duurder excl. verplichte fooi van 18%!!
Attenderen dat...
Betere voorlichting omtrent vluchten , prijzen aanboord schip.
Attenderen dat 'onboard gratuities ' NIET verplicht zijn!!

Boender Romijn

Erg klantvriendelijk

Snelle reactie en vriendelijke medewerkers

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Misschien iets beter in de Cruise-schepen verdiepen, dat per schip meer bekendheid is. Maar dit is niet echt een minpunt, meer een verbeterpunt

Joop

Vriendelijke en vakkundige klantenservice

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

1) De Zeetours website presenteert slechts een beperkt aanbod van beschikbare cruises zodat je eerst bij de koncurent of cruisemaatschappij naar een cruise moet zoeken alvorens telefonisch bij... 1) De Zeetours website presenteert slechts een beperkt aanbod van beschikbare cruises zodat je eerst bij de koncurent of cruisemaatschappij naar een cruise moet zoeken alvorens telefonisch bij Zeetours te boeken.
2)Het zou handig zijn als er voor regelmatig terugkerende klanten een account met wachtwoord aangemaakt kan worden zodat men niet telkens allerlei gegevens moet invoeren.
3) Wachttijden alvorens er telefonisch contact is.

Marion en paul

Gewoon goed!