Zeetours

1985 Reviews

Marion en paul

Gewoon goed!

Paul

Duidelijke informatie en flexibel bij veranderingen

Ronald K

Je kunt altijd bellen voor maatwerk in Hutten of vliegtijden en aanvlieg havens, er wordt actief mee gedacht.
Voor mij geen ander om bij te boeken dan zeetours

Vriendelijke bemensing

Izaak en Marjo Fool-Tieben

Kennis over de situatie is meestal goed, alleen de bijgeboekte transfer in Rome was zeer slecht, na het lange wachten en niemand van NCL bij de uitgang gevonden te hebben, moesten we ruim twintig... Kennis over de situatie is meestal goed, alleen de bijgeboekte transfer in Rome was zeer slecht, na het lange wachten en niemand van NCL bij de uitgang gevonden te hebben, moesten we ruim twintig minuten lopen met de zware koffers naar de bus.De boardingkaarten e.d. waren zeer goed geregeld.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Misschien zelf met plaatselijke partijen de transfer regelen

Hans van Wijk

Keurig en netjes geholpen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wachttijden aan de telefoon te lang

gpw

Correct, vlot

Leonard

Vluchten: seat confirmed is prima geregeld maar volgende keer in overleg (wil geen window seat)

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De prijs van een cruise & fly zijn aan de hoge kant!

Joke

Goede en volledige informatie gekregen, Fijn was ook dat ze niet opdringerig waren en het helemaal aan ons overlieten of we de vlucht zelf of bij hen wilde boeken.

Lucien

Prima geregeld. Alles helemaal positief.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Administratie was niet 100% (restantbetaling was niet verwerkt), maar alles is bijtijds goedgekomen. Meer informatie over de opstaphaven was welkom geweest - zo is de gratis havenshuttle in... Administratie was niet 100% (restantbetaling was niet verwerkt), maar alles is bijtijds goedgekomen. Meer informatie over de opstaphaven was welkom geweest - zo is de gratis havenshuttle in Marseille absoluut onvindbaar, en op de terugweg zagen wij waarom: geen enkele aanduiding, achter een hek, haveninfo was gesloten (op zaterdag midden overdag) en geen enkele van de winkeliers in naastgelegen zaken noch de havenportier wist de locatie. Erg vreemd.