Zeetours

1984 Reviews

John

Overzichtelijke site.
Makkelijk te boeken.
Bij problemen werd goed geprobeerd deze op te lossen met goed resultaat.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Op een gegeven moment stond niet meer de gewijzigde afvaart van ons schip op de site waardoor ik in de problemen kwam met een verkeerd geboekte vlucht

Johannes Leonardus

Korte directe contacten die nuttig zijn.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Transfer Barcelona slecht aangegeven ook bij navraag vooraf geen duidelijk antwoord, ik heb het idee dat men het zelf niet weet.

Ellen

Veel kennis over cruisen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Na 16 cruises bij Zeetours te hebben geboekt zou een leuke korting wel welkom zijn :-)

Menno

Telefonisch zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De reisbescheiden waren niet op tijd binnen per post ivm last minute (vertrek < 2 weken), dus per mail gehad.

Mia

Goede begeleiding

Bob Rietveldt

Kennis van de cruises en advies

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Hotel accommodatie voor overnachtingen in steden voor en na de cruise moeten beter. Het Hotel Amadeus in Venetie kan echt niet meer en zeker niet in combinatie met een oceania cruise

Anita

Vond de service die werd verleend heel goed en ook dat zij de boardingpassen hebben geregeld

Erica

Alles prima geregeld en bij telefonische vragen staan ze altijd voor je klaar

Hetty

We werden gebeld doordat de vlucht gecanceld was. Overboeken van vlucht ging goed.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als de vlucht overgeboekt wordt, dan moet ook de transfer mee gaan. Nu moesten wij 80 euro extra betalen. Dan moet ook de Costa ingelicht worden. Nu waren 2 personen eruit gegooid. Hierdoor ging het... Als de vlucht overgeboekt wordt, dan moet ook de transfer mee gaan. Nu moesten wij 80 euro extra betalen. Dan moet ook de Costa ingelicht worden. Nu waren 2 personen eruit gegooid. Hierdoor ging het mis met het eten, geen tafel. Hierdoor werd de kamer niet schoon gemaakt. M.a.w. de Costa kan zijn werk processen verbeteren. En door alle problemen willen wij een deel van ons geld terug!

Aubert van Engelen

In eerste instantie meedenkend bij reservering
Vlotte afhandeling van boeking.
Plezierige behandeling

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bij het boeken van de terugvlucht, problemen die niet nodig waren.
Veel problemen met de transfer schip naar Airoprt Rome.