Prompt service
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
none
Reactie Zeetours:
Beste Deb, hartelijk dank voor uw mooie review! Wij wensen u een fijne cruise toe.
none
Met vriendelijke groet, Team Zeetours
Kan er niet een bedenken
Beste Michel Oranje, hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Wij wensen u een prettige cruise toe. Met vriendelijke groet, Team Zeetours
De website werkt niet altijd optimaal ( ik kon mezelf niet registreren en heb volgens mij nog steeds geen account kunnen aanmaken). De vervangende optie werd aangeboden en met een zeer korte...
Beste C., hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wij wensen u een fijne cruise toe.
Met vriendelijke groet, Team Zeetours
Sneller actie ondernemen bij een offerteaanvraag
Beste Husmann, hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u een fijne cruise toe.
Nvt
Beste Kieft, hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Zeetours
Probeer iets aan de telefonische wachttijd te doen of een digitale mogelijkheid te vinden voor het alleen maken van een afspraak
Beste Berry, hartelijk dank voor uw mooie review! Wij wensen u een fijne cruise toe.
Met vriendelijke groet, Team Zeetours
tip: blijf op het hoge niveau van dienstverlening
Beste Frans de Boer, hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Wij wensen u een hele fijne cruise toe. Met vriendelijke groet, Team Zeetours
Zou makkelijker zijn wanneer je meerdere hutten in 1 boeking zou kunnen regelen.
Beste Ralph, hartelijk dank voor uw recensie! Wij wensen u een prettige cruise toe.
Met vriendelijke groet, Team Zeetours
het openen van meer reisbureaus zou welkom zijn
Beste Peovici, hartelijk dank voor uw mooie review! Wij wensen u een fijne cruise toe.