Zeetours

1980 beoordelingen

1980 Reviews

D.Wageningen

Heel goed geholpen met het boeken van de reis

Bezettingsgraad van de telefoon

Beste D. Wageningen,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier toe op uw cruise.

demoed

Zeer tevreden

het gaat prima zo

Hanna Burger

Zoals altijd prettig

H.W.Bruinenberg

nog geen idee

Cindy koekkoek

Heel goede ervaring, medewerkers waren heel aardig aan de telefoon.
Was allemaal heel snel geregeld. En vragen werden heel netjes beantwoord niets was te veel super!

Beste Cindy Koekkoek,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Wij wensen u veel plezier toe op uw cruise.
Met vriendelijke...
Beste Cindy Koekkoek,

Christine de Cock

Duidelijke uitleg en snelle reactie

Iets sneller telefonisch contact 🤣

Beste Christine de Cock,

E.Reijersen van Buuren

Voor alleenreizenden is een cruise helaas (erg) duur; een prettige hut/cabin vinden is niet zo eenvoudig. De hulp die ik krijg van deskundige, geduldige Zeetours medewerkers is betrokken en goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

in alle redelijkheid geen; soms is de wachttijd lang. Mijn favoriete medewerker is Noortje !

Beste E. Reijersen van Buuren,
Beste E. Reijersen van Buuren,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo goed geholpen bent bij het vinden van de juiste hut. Wij wensen u heel veel plezier toe op uw cruise.

Anneke Wakker Roos

Wij hebben een cruise geboekt richting de carribean, op de vragen die wij hadden kregen we netjes en snel antwoord.
Goed geholpen, tot nou toe top geregeld.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Via mail telkens de zelfde persoon geeft mij vertrouwen en rust.

Beste Anneke Wakker Roos,

Mw. Huizinga

Ervaring met de website is ronduit slecht. Je kunt niet een cruise in één keer boeken incl. Vluchten, transfers én all inclusive dus weet je niet van tevoren waar je aan.toe bent. Sterker nog, de... Ervaring met de website is ronduit slecht. Je kunt niet een cruise in één keer boeken incl. Vluchten, transfers én all inclusive dus weet je niet van tevoren waar je aan.toe bent. Sterker nog, de klant kan pas een prijsopgave krijgen van transfers ná een definitieve boeking. Dat is klanten onder druk zetten en dat de website ernstig tekort schiet is wel duidelijk. Kortom, boekingsproces is ronduit slecht te noemen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Alle prijzen duidelijk vóóraf aan de boeking. Dus cruise all inclusive, inclusief vlucht en transfer enz.

Jenny Muller Staak

Tevreden over pakket aanbieding en telefonische service

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Duidelijker totaal prijs, met uitzonderingen vermelden

Beste Jenny Muller Staak,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!