Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Pim

Diverse malen contact, zowel telefonisch als digitaal, met Zeetours gehad wat zeer prettig is ervaren.

Roland Terloo

Wij zijn weer vakkundig en prettig geholpen door de Zeetours medewerker

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wat aandacht mbt de benodigde visums

W nieuwpoort

Altijd snelle reactie

Geen idee

Ing. F.A.J. de Jong

Zeer vriendelijk, deskundig en behulpzame medewerkers

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Helaas kreeg ik een maal een zeer onvriendelijke man aan de lijn die zich Pietje Puck noemde en vervolgens de lijn verbrak. Gelukkig was dit een uitzondering op alle zeer prettige contacten.

ed Boswinkel

Gewoon zoals altijd PERFECT!!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik heb geen idee, kan het nog beter dan??

Karin Twigt

Uitermate slecht

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Cruise geboekt met rederij vlucht. Ik heb diverse malen gebeld sinds maandag voor duidelijk heid vlucht. Krijg geen informatie waar ik wat mee kan. Er word steeds gezegd info komt per mail.
Cruise geboekt met rederij vlucht.
Vertrek morgen met Turkish Airlines.
Heb geen enkele informatie ontvangen alleen de vluchtijden.
Ik kan niet online inchecken of stoelen boeken. Ook kan ik geen extra bagage boeken omdat ik geen boekingsnummer heb gekregen van Turkisch Airlines. Heb ook geen mail gekregen van Turkish Airlines. Een grote puinhoop. Costa cruise werkt niet het weekend.
Kortom stres.

Gert Verweij

Door onze ruime ervaring (dit word cruise nummer 39) hadden wij de reis en hutten zelf al uitgezocht, want we willen graag hutten boven en onder ons en niet de restaurants, theaters of bars. Maar we... Door onze ruime ervaring (dit word cruise nummer 39) hadden wij de reis en hutten zelf al uitgezocht, want we willen graag hutten boven en onder ons en niet de restaurants, theaters of bars. Maar we zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Danielle van Zelst ook met de rechtstreekse vluchten. Verder is met de boeking ook alles goed gegaan.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik denk dat ik het niet moet schrijven want het zal al wel honderden keren gezegd of geschreven zijn door andere cruise-fanaten. De telefonische bereikbaarheid van Zeetours is nog steeds 1 groot... Ik denk dat ik het niet moet schrijven want het zal al wel honderden keren gezegd of geschreven zijn door andere cruise-fanaten. De telefonische bereikbaarheid van Zeetours is nog steeds 1 groot DRAMA. Als wij het zakelijk zo zouden doen waren we al jaren terug failliet gegaan met een extra nadeel dat we dan niet meer van mooie cruise zouden kunnen genieten.

Rob

Cruise geboekt voor volgend jaar zomer.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische bereikbaarheid. Twee keer geprobeerd te bellen maar na 15 en 12 minuten wachten heb ik het opgegeven.

Bep WIldeman

Een vriendelijke dame die voldoende kennis van zaken heeft en goed luistert en goede info geeft. laat ook mee kijken op beeld scherm bij het zoeken van een hut, luister naar de wens.

zou niet iets weten

GHT Zijderveld

Goed, zoals eigenlijk gebruikelijk

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wachttijd telefoon blijft vrij lang, terugbelservice zou een optie zijn