Zeetours

1982 Reviews

w.van meel

Bereikbaarheid DRAMATISCH

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

zorg dat je binnen Max. 5 min. bereikbaar bent .Andere maatschappijen doen dit VEEL beter.
Uw Belgische concurrent is na DRIE minuten te bereiken.
Bij uw bedrijf bijna ANDERHALF UUR in...
Uw Belgische concurrent is na DRIE minuten te bereiken.
Bij uw bedrijf bijna ANDERHALF UUR in de wacht gestaan !!!!!

Westerman

Heel goed ,vriendelijk,personeel

Erg lang wachten

W. Krol

Dit is mijn eerste boeking en alle informatie is uitstekend en begrijpelijk

Nee tot op heden niet.

Van der wiel

Zeer goede service, na het annuleren van de cruise een nieuwe cruise tweedagen voor vertrek geregeld.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als ik iets moet zeggen, soms de wachttijd bij het contacten.

V f heuvel

Slecht

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Schuiven alles af op klant

C.Lem

Zeer positief

Joan Raas-Thomas

Ik vind het lastig omdat ik heb met niemand gesproken. Alles ging digitaal. Ik ben geen voorstande van dit. Ik moest te lang wachten aan de telefoon. Ik snap best wel dat er een tekort aan personeel... Ik vind het lastig omdat ik heb met niemand gesproken. Alles ging digitaal. Ik ben geen voorstande van dit. Ik moest te lang wachten aan de telefoon. Ik snap best wel dat er een tekort aan personeel kan zijn. Uiteindelijk is het naar mijn mening goed gekomen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Meer persoonlijk advies zal ik waarderen.

Celebratie cruise

Zeer goed!

De WiFi verbinding

Klaartje loose

Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen, Zeetours dacht actief mee welke cruise het meest geschikt was voor mijn moeder met haar gezondheidsuitdagingen en haar zeer beperkte beweegmogelijkheden.... Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen, Zeetours dacht actief mee welke cruise het meest geschikt was voor mijn moeder met haar gezondheidsuitdagingen en haar zeer beperkte beweegmogelijkheden. Niets dan lof!

Henk N

Ouderwets++. Normaal telefonisch bereikbaar voor een niet standaard booking. Eerste klas en geheel naar wens afgewikkeld.

Geen indee