Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Klaartje loose

Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen, Zeetours dacht actief mee welke cruise het meest geschikt was voor mijn moeder met haar gezondheidsuitdagingen en haar zeer beperkte beweegmogelijkheden.... Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen, Zeetours dacht actief mee welke cruise het meest geschikt was voor mijn moeder met haar gezondheidsuitdagingen en haar zeer beperkte beweegmogelijkheden. Niets dan lof!

Henk N

Ouderwets++. Normaal telefonisch bereikbaar voor een niet standaard booking. Eerste klas en geheel naar wens afgewikkeld.

Geen indee

Aad Vlugman

Goede en duidelijke website en snelle reactie op aanvraag reis

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

was erg druk aan telefoonlijn

Gerrit

Goede snelle reactie

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Reageren op vragen die per mail gesteld worden over de offerte.

Deelen

Heel slecht krijg niemand te pakken bij een vraag

Tel bereikbaarheid

Annemieke den hartog-kurvers

Een bijzonder aardige meneer, Roy, aan de telefoon die me voortreffelijk heeft geholpen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik hen anderhalf uur in de wacht gestaan. Dat is echt te gek. De mensen aan de telefoon kunnen daar niets aan doen maar dit moet de organisatie toch anders aanpakken

Remko Triezenberg

Snelle reactie, alleen telefonisch moeilijk bereikbaar voor vragen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het invullen van het formulier kost veel tijd en moet je steeds op het ingevulde veld klikken om verder te kunnen gaan

JC Tharner

Prettig contact gehad met Roy voor de offerte. Stukken snel ontvangen en kunnen afhandelen. Dit betreft het boekingstraject. Hoop dat de verdere afhandeling op dezelfde wijze gaat plaatsvinden.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische bereikbaarheid. Vaak en lang in de wacht gestaan. Uiteindelijk altijd correct geholpen.

Walter Nijenhuis

Zeetours heeft mij bijzonder goed geholpen met het overzetten van een boeking van de rederij. Snelle en vooral ook enthousiaste bejegening. Ik ben er heel blij mee.

Jan

In uw advertentie schiet u van 2022 naar 2024