Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Ton Stuster

Deze boeking is niet zo vlot en soepel verlopen. Telefonisch een boeking gemaakt en twee dagen later weet men niet meer wat ik geboekt had. Dan krijg ik later een een boekingsbevestiging waar de... Deze boeking is niet zo vlot en soepel verlopen. Telefonisch een boeking gemaakt en twee dagen later weet men niet meer wat ik geboekt had. Dan krijg ik later een een boekingsbevestiging waar de prijs maar liefst €5000,00 te hoog was alles is wel goed gekomen maar ik vindt zowiezo dat het met de boekingen bij de laatste cruises die ik geboekt heb niet lekker lopen. Ik denk ook dat ik dit bij jullie niet meer ga doen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Verbeter de service en probeer gemotiveerd personeel te vinden

Harald

Minder lange wachttijden

wagemans

Onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. 2x na 10 minuten wachten de hoorn opgelegd.

zie bovenstaande

V.van Wissen-Voros

Wordt moeite gedaan om aan onze wensen te voldoen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wachtrij duurd iets te lang.

Braaksma

Perfecte touroperator voor cruises

G e e n

Burnie van der Tol

Voorheen: fantastisch! Nu:
De mannen die ik sprak hielpen prima maar toen Kimberley mijn contactpersoon was had ik een vraagbaak. Die mis ik enorm.
Ik vrees dat het persoonlijke verdwenen...
Voorheen: fantastisch! Nu:
Ik vrees dat het persoonlijke verdwenen is en dat is geen goeie zaak. Vermoed dat het aan bedrijfspolitiek ligt. Stuur nu naar het algemene adres zonder naam een mail gisteren en heb nog steeds geen antwoord…. Telefoon duurt zo lang dat ik koos voor de e-mail maar dat was geen goed besluit. En laten we wel wezen, we kopen iets voor een dikke 6000.00 euro en willen dan toch graag persoonlijke tijd en aandacht…..
Op de vraag of ik het bedrijf zou aanbevelen weet ik nu zo net nog niet maar dat ligt niet aan de mannen die mij geholpen hebben! Voorheen absoluut verschillende keren ook gedaan.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Breng de persoonlijke aandacht terug!

Kees

Houdt mij goed op de hoogte van aanbiedingen en bij booken van reis heel simpel pakket. Prima organisatie.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

moeten de paspoort gegevens ook niet vermeld worden?

Hendrik Meijers

Positieve ervaring, snelle boekingssite en eenvoudig om online te boeken

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Graag de aanleghavens/terminals vermelden zodat je weet waar in de steden het schip aanlegt en je zo kan bepalen hoever het is van het stadscentrum