Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Martin Hoogerwaard

Prima service en zeer behulpzaam met het realiseren van wensen en ideeën.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Duidelijkheid en uitleg op de website over het "boord tegoed" wat soms wordt toegezegd.

E. Reijersen van Buuren

Tijdens 1e boeking positief contact met medewerker, tijdens 2e boeking werd een wens vlot gehonoreerd, de recente 3e boeking zonder contact. Fijn dat er regelmatig betaalbare deals zijn voor... Tijdens 1e boeking positief contact met medewerker, tijdens 2e boeking werd een wens vlot gehonoreerd, de recente 3e boeking zonder contact. Fijn dat er regelmatig betaalbare deals zijn voor alleenreizenden !

tot op heden geen !

Jan Hoop

Prima accuraat, voldoende informatie

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

van amsterdam naar fort lauderdale in de winter niet vliegen via new york en detroit. reden: gesloten vliegvelden wegens sneeuwstormen.
2 uur rondjes vliegen boven detroit. noodlanding...
2 uur rondjes vliegen boven detroit. noodlanding brandstof tekort.
slippend schuin over landingsbaan. blij dat we nog leven. en verbinding gemist. beter via atlanta of ander zuidelijk veld

Oteros

We hebben veel cruises geboekt bij Zeetours ,ik ben altijd goed geholpen met mijn vragen. Heel vriendelijke medewerkers ze luister goed naar je, en maakt meteen een actie als je een opmerkingen... We hebben veel cruises geboekt bij Zeetours ,ik ben altijd goed geholpen met mijn vragen. Heel vriendelijke medewerkers ze luister goed naar je, en maakt meteen een actie als je een opmerkingen heeft om dit op te lossen. Mijn emails snel beantwoord, Heel makkelijk via online te boeken, je krijgt binnen paar minuten een boekingsbevestiging. Ik zal dit bedrijft aanbevelen aan iedereen.

Telefoon sneller opnemen.

Saskia

Zeer slecht bereikbaar, geen antwoord op je vragen krijgen en uiteindelijk koste de reis nog eens 1300 euro meer, omdat ze niet op tijd hadden doorgegeven. Helaas geen vakantie voor ons dit jaar.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Gewoon werken voor je geld.

Ineke

Na lang wachten en terugbel verzoek, iemand gesproken.. we moesten het allemaal maar online regelen. De dame van het terug verzoek belde na 3 dagen. Uiteindelijk alles netjes geregeld.

Wij zijn 25 juni met Corona van de Cosma gekomen.

We vermoeden n.a.v. Excursie in Italie, mondkapjes verplicht, overvolle bus, geen enkele vorm van ventilatie of afstand houden

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bereikbaarheid verbeteren/ betere controle op Corona en meer bussen inzetten voor voldoende afstand en betere ventilatie.

pieters julien

Als de cruise verloopt zoals het inschrijven dan zal het een mooie cruise worden

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

geen het is de eerste keer met zeetours, we hebben al 9 cruises gedaan laat na de cruise het wel weten

joop van driesten

Ben oud bemanningslid van de hal dit is mijn 3de boeking en zeer tevreden de hal en zeetours een goed huwelijk

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

beter kan niet door gaan zo h gr joop van driesten lunteren

M.h. De Vor

Klantvriendelijk

Bereikbaarheid meer dan slecht, meer dan 45 min. Wachttijd

M.J Leendertse

Tot nu erg goed maar zou graag informatie willen over mijn vliegtijd etc.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik heb nog geen enkele informatie over vlucht en maatschappij