Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Bert van Dam

Helder en gevarieerd aanbod. Doorzichtig boekingsproces en snelle afwikkeling

Telefonisch onbereikbaar

E. Priem

Hoe is het mogelijk dat ik met corona van board ben gegaan??

beter controleren op corona

Schroder

Duidelijk en snel

Niet

Frans

Emilie Waldt

Heb met name de laatste 2 boekingen naar Noorwegen dit via internet moeten doen. Ik heb meerdere keren geprobeerd om telefonisch contact met u te krijgen, maar de wachttijd liep zelfs tot wel 3... Heb met name de laatste 2 boekingen naar Noorwegen dit via internet moeten doen. Ik heb meerdere keren geprobeerd om telefonisch contact met u te krijgen, maar de wachttijd liep zelfs tot wel 3 kwartier op!! Toen heb ik opgehangen....

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Misschien kan er iets gedaan worden aan die lange wachttijden.

Schroeder

Je word goed geholpen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Kortere wachttijd aan de telefoon

Kamerling

2x hier geboekt zeer goede service nu weer geboekt is tevems laatste keer hier totaal onbereikbaar problemen met invullen van gegevens bij cruisemaatschappij na 4x bellen nam er eindelijk iemand op... 2x hier geboekt zeer goede service nu weer geboekt is tevems laatste keer hier totaal onbereikbaar problemen met invullen van gegevens bij cruisemaatschappij na 4x bellen nam er eindelijk iemand op ma uitleg van probleem was het commentaar zal wel een bug zijn we vragen het na en informeren u nog niets gehoord mail gestuurd of men wat wist geen antwoord bellen is niet nodig want men neemt toch niet op .
Zeker de laatste keer dat ik hier boek

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zorg dat er iemand de telefoon opneemt

Myra Verburg

Het boekingsproces was een fijne ervaring. Na het boeken begon pas de irritaties en onduidelijkheden. Zeetours was telefonisch niet of nauwelijks te bereiken, dat is er lastig als je reis binnen 5... Het boekingsproces was een fijne ervaring. Na het boeken begon pas de irritaties en onduidelijkheden. Zeetours was telefonisch niet of nauwelijks te bereiken, dat is er lastig als je reis binnen 5 weken is.
Helaas bleek ook na betaling dat wij verkeerde informatie gekregen hadden betreffende de cruiseline. Informatie dat zeker correct is als je meer dan een jaar van te voren de cruise boekt, maar niet zo kort voor vertrek. Bv excursies die inclusief zijn, zijn dan allemaal volgeboekt. Je enige andere optie is om de dure (de goedkopere excursies zijn dan ook al volgeboekt) excursies te doen.
Tevens zijn er meer onduidelijkheden waar wij geen antwoord op krijgen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

- Zorg ervoor dat je bereikbaar bent voor vragen van klanten. Bel terug als er een terugbel verzoek gevraagd wordt.
- Wees open en eerlijk over waar een klant tegenaan kan lopen als je op korte termijn boekt.
- Verkoop geen reis om het verkopen van een reis, maar zorg dat je je klant correcte informatie geeft en deze klant een terugkerende klant wordt.

J.P. Kannegieter

Zoals ik van Zeetours gewend ben, is ook deze boeking perfect geregeld!

ABosman

Goede ervaring