Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Dirk Haasbroek

Het is voor mij de eerste keer met een cruise, dus ook de boeking.
Het is voor mij de eerste keer met een cruise, dus ook de boeking.
Eerst een optie`, mail een soort uittreksel. Ook de site ingevuld, niet alles begreep ik dus maar wat ingevuld, een optie met een boekingsnummer. Daarop reageerde mevr. Brugman snel en concreet.
Dan de factuur en additionele informatie; m.i. een aantal dingen verwarrend en hierover een mail gestuurd.
En ik denk dat het heel druk was gezien de telefoonwachttijden.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik zie het liefst een printout van de boeking. Of via Mijn Zeetours.
Van alle additionele informatie heb ik de voor mij belangrijke informatie gehaald.

Robert Sonneveld

Het gin vrij snel bin paar minuten hadden we geboekt

Ik heb geen verbeteringen

J.P.de Ruirer-Kannegieter

Regelmatig heel goede ervaringen met Zeetours, een topbedrijf!

Den Breeker

Ik had het omboeken van de 2 reizen graag eerst per telefoon willen bespreken,maar na 45 min.wachten,heb ik een e-mail gestuurd en op de 2 de reis een optie genomen en definitief geboekt toen alles... Ik had het omboeken van de 2 reizen graag eerst per telefoon willen bespreken,maar na 45 min.wachten,heb ik een e-mail gestuurd en op de 2 de reis een optie genomen en definitief geboekt toen alles accoord was.

Beter telefonisch contact.

Reactie Zeetours:

Bedankt voor uw review. We zijn ons ervan bewust dat de wachttijd aan de telefoon momenteel erg op kan lopen, door de grote belangstelling voor cruisereizen die we momenteel ervaren. Hiervoor bieden... Bedankt voor uw review. We zijn ons ervan bewust dat de wachttijd aan de telefoon momenteel erg op kan lopen, door de grote belangstelling voor cruisereizen die we momenteel ervaren. Hiervoor bieden we onze welgemeende excuses aan. We leiden momenteel nieuwe, enthousiaste cruisespecialisten op, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Met vriendelijke groet van uw Zeetours Cruisespecialisten.

Jolanda verdonk

De wachttijd was erg lang 25 minuten maar kreeg wel gelijk duidelijkheid op mijn vragen en jeroen was zeeer goed en gaf meteen goed gevoel voor de Seven Seas mariner cruise en het voor en na... De wachttijd was erg lang 25 minuten maar kreeg wel gelijk duidelijkheid op mijn vragen en jeroen was zeeer goed en gaf meteen goed gevoel voor de Seven Seas mariner cruise en het voor en na programma

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Na 10 minuten wachten aangeven dat je teruggebeld wordt door zeetours omdat sommige reislustige klanten hierdoor al de handdoek in de ring gooien En besluiten om dan voor een andere partij te kiezen

Reactie Zeetours:

Bedankt voor uw positieve review. We zijn ons er van bewust dat de tijden van afhandeling op dit moment te lang zijn. Gelukkig kunnen we melden dat we veel energie steken in de uitbreiding van ons... Bedankt voor uw positieve review. We zijn ons er van bewust dat de tijden van afhandeling op dit moment te lang zijn. Gelukkig kunnen we melden dat we veel energie steken in de uitbreiding van ons team van enthousiaste cruisespecialisten, zodat we hier snel verbetering in kunnen aanbrengen. Wij danken u voor uw mooie boeking! Met vriendelijke groet van de Zeetours Cruisespecialisten

Geertje Westerlaken of Gerda Vermeulen

Na velen boekingen ook via Zeetours is deze boeking een hele nare ervaring geworden
Bellen wachten, eindelijk contact dan op dat moment goed geholpen
Betaald wil online inchecken staat er...
Bellen wachten, eindelijk contact dan op dat moment goed geholpen
Betaald wil online inchecken staat er een verkeerde naam en toen weer maar een mail gestuurd.
Om te vragen hoe dit op lossen, wacht nog steeds op antwoord
Een beetje service ook al is het druk een mailtje of telefoontje!!!!!!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Mensen die iets vragen na boeking ook gewoon terugbellen

J.A. Noordzij

Na eindelijk na twee dagen contact gekregen te hebben, heeft Maxime ons uitstekend geholpen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het is erg storend om twee dagen nodig te hebben een medewerker aan de telefoon te krijgen. Na meer dan een half uur aan de telefoon gehangen te hebben heeft een medewerker ons uitstekend geholpen.... Het is erg storend om twee dagen nodig te hebben een medewerker aan de telefoon te krijgen. Na meer dan een half uur aan de telefoon gehangen te hebben heeft een medewerker ons uitstekend geholpen. Onze vraag was NIET op de website te beantwoorden.
De link van costa.nl werkt niet. De Duitse site, waar je op terecht komt, heerkent de gegevens niet. Na veel moeite de Engelse site gevonden.

j.b. de heer

Prima efficiënt bookings system

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

voel me opgelicht over de reis-annuleringsverzekering , vreemd duits verzekerings bedrijf , vliegtuig en bus ongevallen vallen er niet onder.
Had ik niet verwacht van een gerenomeerd bedrijf...
Had ik niet verwacht van een gerenomeerd bedrijf als Zeetours

Meiracker

Wat wij een aantal jaren geleden was het goed met de boeking van daar weer geboekt

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

bellen is een drama zou daar wat aan verbeteren

Reactie Zeetours:

Bedankt voor de positieve en opbouwende review. Wij werken er momenteel aan om ons team uit te breiden zodat de wachttijd aan de telefoon tot een minimum beperkt kan worden. Voor nu danken wij u... Bedankt voor de positieve en opbouwende review. Wij werken er momenteel aan om ons team uit te breiden zodat de wachttijd aan de telefoon tot een minimum beperkt kan worden. Voor nu danken wij u voor uw mooie boeking! Met vriendelijke groeten, uw Zeetours cruisespecialisten.

S de Groote

Vorige week een cruise geboekt bij jullie. In eerste instantie een optie genomen op een reis. In de tussentijd aan het zoeken geweest voor een andere cruise. Na bijna een uur in de wacht te hebben... Vorige week een cruise geboekt bij jullie. In eerste instantie een optie genomen op een reis. In de tussentijd aan het zoeken geweest voor een andere cruise. Na bijna een uur in de wacht te hebben gezeten, vragen kunnen stellen over de reis en voorwaarden. Boeken moest volgens deze dame on-line. Door deze dame was aangegeven dat het vervoer van vliegveld naar terminal en visa versa bij de prijs in was. Tijdens het boeken zagen we in de voorwaarde dat dit niet inbegrepen was. Weer in de telefoon geklommen en na 1,5 uur contact met medewerker. Bij de opmerking dat we wel erg lang in de wacht zaten kregen we het antwoord dat het druk is en dat iedereen wil cruisen! Deze medewerker gaf ook aan dat de transfer bij de prijs in was, maar zij zou hier via de mail op terug komen. Maar helaas tot op heden nog niets over gehoord. Wel kregen we een mail over de optie die we hadden met daarin de opmerking dat deze was vervallen omdat wij telefonisch niet bereikbaar waren???

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als tip zou ik mee willen geven: Evt meer personeel. De klanten hebben echt niets aan de informatie dat jullie het druk hebben en dat iedereen wil cruisen. Personeel beter op de hoogte van... Als tip zou ik mee willen geven: Evt meer personeel. De klanten hebben echt niets aan de informatie dat jullie het druk hebben en dat iedereen wil cruisen. Personeel beter op de hoogte van voorwaarden en je aan de afspraken houden die gemaakt worden. Ook komt het heel raar over als je aangeeft dat we telefonisch niet bereikbaar zijn terwijl er nooit een gemiste oproep is geweest en we regelmatig met jullie aan de telefoon zaten.