Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Esther van Dam

Goede hulp gekregen. Ik kon al mijn vragen kwijt

Ga zo door

Harry klerks

Wij zijn op een heel goede en snelle manier geholpen.
Dit was een mooie ervaring. Op als onze werd altijd en snel geantwoord via mail.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

misschien iets sneller telefoon opnemen.

Esther Van Nijnatten

Zeer goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

kortere wachtrij als je ze telefonisch wilt bereiken.

a.d klein

Die is slecht veel te lange wachttijden 30 45 min en ik krijg geen antwoorden op mijn vragen noch mail of per telefoon of brief

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

meer mensen inzetten voor afhandeling

Duijkers -Emmen

Onbegrijpelijk dat jullie telefonisch zo slecht bereikbaar zijn!
Uiteindelijk heb ik een email gestuurd met vragen en ook daar na 2 dagen nog geen reactie op ontvangen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het zou prettig zijn dat jullie telefonische bereikbaarheid beter zou zijn en anders binnen 2 dagen iig reageren op de mail

F. van der Wildt

Fantastisch geholpen bij de boeking van onze cruise.

kan er geen bedenken

Yvonne Hemmes

Probeer weer erdoor te komen via de telefoon. Van week heb ik 2 uur en een kwartier in de wacht gehangen. Op mijn vraag zouden ze contact opnemen met de HAL. Dit hebben zij gedaan via de mail ipv... Probeer weer erdoor te komen via de telefoon. Van week heb ik 2 uur en een kwartier in de wacht gehangen. Op mijn vraag zouden ze contact opnemen met de HAL. Dit hebben zij gedaan via de mail ipv met een telefoontje. Zeer waarschijnlijk was er dan al antwoord geweest. Hang nu weer in de wacht of ze aub willen bellen naar de HAL.

Heb ook een mail gestuurd begin van de week en nog geen reactie gehad.

Ik heb diverse cruises via Zeetours gemaakt maar zoals dit heb ik nog nooit meegemaakt! Slechte beurt in het jubileumjaar!!

Meer mensen inzetten op het callcenter
Laat weten hoe lang het wachten duurt ipv het is erg druk wilt u toch iemand spreken blijf aan de lijn.
Op het bandje de hoogte van het geluid...
Meer mensen inzetten op het callcenter
Op het bandje de hoogte van het geluid afstemmen op wat er gezegd wordt. Een te hard en ander te zacht.

Paulus

Vriendelijk en correct behandeld
Wij hebben er zin aan.

Nog niks tegen gekomen.

GERARDUS PEEK

ALS JE GELUK HEBT OM EEN MEDEWERKER VAN ZEETOURS AAN DE TEFOON TE KRIJGEN .KUN JE BIJ ZEETOURS DE GEVRAAGDE INFO OVER JOUW TE BOEKEN CRUISE GOED AFSLUITEN.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

WELLICHT TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID VERBETEREN EN OF GEZONDEN MAILS BEANTWOORDEN.

Jaap van Vugt

Snel kunnen boeken via de website

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische helpdesk was erg druk. Wel heel goed geholpen door vriendelijk personeel.