Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Jeroen

Niet kloppende prijs op website, slechte telefonische bereikbaarheid, ruim 40 minuten wachttijd. Niet direct een boekingsbevestiging, sterker nog, heb nog altijd geen boekingsbevestiging per mail... Niet kloppende prijs op website, slechte telefonische bereikbaarheid, ruim 40 minuten wachttijd. Niet direct een boekingsbevestiging, sterker nog, heb nog altijd geen boekingsbevestiging per mail mogen ontvangen ondanks dat aanbetaling is ontvangen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Duidelijker en sneller boekingsproces en betere en snellere bereikbaarheid.

Hendrik Meijers

Duidelijke website, veel informatie, makkelijke boekingswebsite.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Betere bereikbaarheid, zowel telefonisch als per email of social media

k stempher

Wij hebben op tijd geboekt zoald op de site gevraagd en worden dan plotseling geconfronteerd dat we 50 euro pp extra moeten betalen omdat u op zondag gesloten was. dat vind k niet niet kloppen. en... Wij hebben op tijd geboekt zoald op de site gevraagd en worden dan plotseling geconfronteerd dat we 50 euro pp extra moeten betalen omdat u op zondag gesloten was. dat vind k niet niet kloppen. en dah staat er zeetours bestaat 60 jaar dus wordt er een korting gegeven van 60 euro. ik zie dat nerhens staan.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

u bent slecht te bereiken per telefoon en op email wordt ook niet gereageerd.

Goezinne

Boeking ging goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Voor telefonische vragen onbereikbaar. Op onze e-mail nog geen antwoord.

H. ten Have

Goed, zoals we altijd hebben ervaren

Van Baardwijk

Vriendelijk uitnodigend,ik hoop dat de belofte om de mariners nr van de HAl opgezocht worden en bij de boeking gezet

Roest

Na de boeking volgde een snelle bevestiging, daarna de factuur.
De betaling werd de volgende dag bevestigd.
Deze snelle afhandelingen geven een beeld van orde en efficiëntie.

nu geen

Fred Mooijman 0619790247

Ik heb 2 dagen ongeveer 2 uur per dag geen verbinding gekregen met uw bedrijf . Ik heb de lijn dus 4 uur laten open staan en ken uw muziekje en dame die zegt het is erg druk dus onderhand wel . ook... Ik heb 2 dagen ongeveer 2 uur per dag geen verbinding gekregen met uw bedrijf . Ik heb de lijn dus 4 uur laten open staan en ken uw muziekje en dame die zegt het is erg druk dus onderhand wel . ook een mail om terug te bellen heeft geen zin.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

het bovenstaande lijkt mij duidelijk.

Wim de Boevère

Goede klantvriendelijk informatie en communicatie

Doorgaan op deze weg

J . Brak

Prima gedaan.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het lange wachten aan de telefoon.