Zeetours

Zeer goed

Meer telefonistes

Beste Chu,
Beste Chu,
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service. We streven ernaar om wachttijden zo kort mogelijk te houden en onze klanten snel te helpen.

A. HOOS

Prettig contact gehad met Zeetours en door hen goed geholpen wat uitvloeide in een gewenste boeking.

Beste A. Hoos,
Beste A. Hoos,
Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat het contact met Zeetours prettig verliep en dat u goed bent geholpen, wat resulteerde in een gewenste boeking. We hopen dat u een geweldige cruise in de Caribbean zult beleven en staan altijd klaar om u verder te ondersteunen.

R.l.Berger

Was geen prettige ervaring:Wij boekten een cruise voor1267 euro en 4 uur later was hij 85 euro duurder. Als zij (Angela) meteen ons had ingeboekt was dit niet gebeurt.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Aangeboden prijzen ook toekennen.

Carolina

Online een cruise kiezen was gemakkelijk en overzichtelijk.

Beste Carolina,
Beste Carolina,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u het online kiezen van een cruise als gemakkelijk en overzichtelijk hebt ervaren. We streven ernaar om onze klanten een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. We wensen u alvast een fantastische cruise toe!

Jaap brussaard

Zeer goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Nu 4x geboekt in korte tijd , een korting of exclusieve aanbieding zou leuk zijn

Beste Jaap,
Beste Jaap,
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Voor exclusieve aanbiedingen verwijs ik u graag door naar onze nieuwsbrief!

Maartje

Duidelijke website en goede service

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Mogelijkheid tot telefoonnummer achterlaten bij lange wachttijd

Beste Maartje,
Beste Maartje,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten zowel online als persoonlijk zo goed mogelijk te ondersteunen. Heel veel plezier aan boord bij AIDA.

G.A. van der Rijsen

Grote Klasse

Wat mij betreft is het al 100%

Beste G.A. van der Rijsen,
Bedankt voor uw mooie review! Wij hopen u snel weer te mogen helpen met het boeken van een volgende droomcruise. Alvast een hele mooie cruise gewenst!
Mocht u nog...
Beste G.A. van der Rijsen,
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

H.J.G. Tigchelaar

Heel goed. Ik heb diverse keren met Zeetours gebeld en heb nooit langer dan een minuut of vijf moeten wachten, ook altijd een goed contact gehad met uw medewerkers.

nee

Beste Tigchelaar,
Beste Tigchelaar,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid en kwaliteit van ons contact. We doen ons best om wachttijden zo kort mogelijk te houden en onze klanten altijd goed te helpen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Wij wensen u een prachtige cruise naar IJsland!

Jos de Koster

Goed advies, snelle afwikkeling

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als je in het bookingproces iets vergeten bent moet je weer van voren af invullen.

Beste Jos,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de snelle afwikkeling van uw boeking. We wensen u alvast een geweldige cruise toe aan boord bij Costa Cruises!
Met...
Beste Jos,