Goede en attente service

goede en attente service

Mijn vrouw is zeer tevreden over de zegelring. Het is mooi gegraveerd.

Uitstekend.

Vakwerk

Uw beoordeling

In april had ik een afspraak om mijn eigen zegelring met lagensteen te laten graveren met een familiewapen. Ik ben super geholpen door Irene, die de tijd voor me nam, verstand van zaken heeft en... In april had ik een afspraak om mijn eigen zegelring met lagensteen te laten graveren met een familiewapen. Ik ben super geholpen door Irene, die de tijd voor me nam, verstand van zaken heeft en tips en opties gaf. Ook het e-mailcontact tussendoor met Marlies was prompt en prettig. Acht weken later kreeg ik de ring thuisgestuurd: ik ben er meer dan tevreden mee, wat een prachtige gravure, een sieraad voor het leven. Ik draag de ring elke dag met veel plezier en kom over een aantal jaren terug met mijn kinderen.

Prachtige ring, nette service

Uw beoordeling

Vanaf het eerste contact is sprake geweest van een prettige samenwerking. Alle tijd en uitleg over soorten ringen, soorten stenen en mogelijkheden. Op een door ons gewenst tijdstip en bij ons in de... Vanaf het eerste contact is sprake geweest van een prettige samenwerking. Alle tijd en uitleg over soorten ringen, soorten stenen en mogelijkheden. Op een door ons gewenst tijdstip en bij ons in de buurt. Zegelring is uiteindelijk thuis bezorgd, fijne service.

De ring is erg mooi geworden!

Uw beoordeling

Het was het wachten waard, hij is super mooi!

Albert

Mooie zegelring met een prachtige monogram inscriptie . Perfect handwerk. Complimenten

Uw beoordeling

Prachtige handwerk zegelring laten maken door Zegelring.info. Perfect handwerk.

Karin Galle

Een cadeau om nooit meer te vergeten

Uw beoordeling

Thuis, in je eigen omgeving een prachtig sieraad uit kunnen kiezen, is een fantastisch concept.
Ik heb genoten van de professionaliteit en tevens de charme van Irene Lips die open en eerlijk adviseert wat het mooiste bij je staat.
Aan iedereen kan ik het aanbevelen.

Annemieke

Mooie ring en uitmuntende service!

Uw beoordeling

Ik heb heel goede ervaringen met Zegelring.info. Ze bieden een ruime keuze aan ringen en stenen, geven heel goed advies, nemen de tijd en het uiteindelijke resultaat is een prachtige, originele... Ik heb heel goede ervaringen met Zegelring.info. Ze bieden een ruime keuze aan ringen en stenen, geven heel goed advies, nemen de tijd en het uiteindelijke resultaat is een prachtige, originele zegelring. Ik kan Zegelring.info absoluut aanbevelen!

Greetje

Prachtige ring

Uw beoordeling

Geweldig dat Irene bij ons thuis kwam. Door de vele ringen die zij meebracht en haar advies hebben we een moderne ring uitgekozen.
Wij vonden het jammer dat er tussendoor geen contact was en...
Wij vonden het jammer dat er tussendoor geen contact was en je dus geen stand van zaken kreeg, maar hoe dan ook; we hebben prachtige ring ontvangen.
Bedankt voor je advies em interesse, Irene!

RH Haighton

Kennis van zaken met een uiterst vriendelijke benadering zonder ooit dwingend te zijn, waarbij echt alle tijd voor het advies en de keuze wordt genomen. Hulde.

Uw beoordeling

Mijn dochter wilde graag voor de 33e verjaardag een zegelring. Het schijnt weer hip te zijn. Naar wat geGoogel kwam ik bij Zegelring.info terecht. De dame van dit bedrijf heeft ons geweldig... Mijn dochter wilde graag voor de 33e verjaardag een zegelring. Het schijnt weer hip te zijn. Naar wat geGoogel kwam ik bij Zegelring.info terecht. De dame van dit bedrijf heeft ons geweldig geholpen. Om een voorbeeld te noemen, als ongetrouwde dochter heeft ze het schild van ons familiewapen n gekanteld. Geen detail, maar wel dat je moet meenemen in je keuze.
Dankzij de goede service heb ik een heel blijde en gelukkige dochter. En blijft het wapen wel een tijdje gekanteld ;)