Zelektro

Moyson

Correcte en snelle leveringen

Dag Luc,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de leveringen snel en correct verlopen. We staan altijd klaar om te helpen als je nog iets nodig hebt!

Sillen B

Zeer duidelijke website, bestellen en betalen als nieuwe klant ging heel vlot.
Levering was heel snel, 2 dagen.

Dag Bart,
Dag Bart,
Super om te horen dat alles zo vlot verlopen is! Fijn dat de website duidelijk was en dat de levering snel was. Altijd leuk om zo’n positieve ervaring te delen. Als je nog iets nodig hebt, laat het gerust weten! 😄

Jaak Camilleri

Goede prijs. Snelle en correcte levering.
Al heel wat bestellingen geplaatst en altijd tevreden geweest.

Dag Jaak,
Dag Jaak,
Blij om te horen dat je steeds tevreden bent met je bestellingen! Super dat alles naar wens verloopt, en bedankt voor je vertrouwen! Laat maar weten als we je nog ergens mee kunnen helpen. 😊

claeys dieter

Zeer goed

Hallo Dieter,
Fijn om te horen dat alles zeer goed is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd klaar als je nog iets nodig hebt! 😊

Eleko Technics

TOP!

Hallo Elektro Technics,
Geweldig om te horen! Blij dat alles top is verlopen! 😊
We staan altijd klaar om te helpen als je nog iets nodig hebt!

Patrick

Reeds meerdere bestellingen geplaatst onverslaanbare prijzen en uitstekende service!

Dag Patrick,
Wat fijn om te horen! Altijd leuk om te weten dat je tevreden bent met de prijzen en service. Dank je voor je vertrouwen! 😊

Tanghe Steve

Zeer goed

Dag Steve,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

creaties Eric Declerck

Zeer positief

Dag Eric,
Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

renojob

Zeer snelle levering

Dag Reno,
Dag Reno,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je te vrede bent van onze snelle levering. We doen ons best dit altijd waar te maken. We staan altijd klaar om je te helpen bij je volgende bestelling.

Stroobants Solutions

Prima werking, voor sommige zaken kan er twijfel zijn over wat je best neemt, maar voor de rest prima in orde !

Hallo Stroobants Solutions,
Goed om te horen dat alles prima in orde is! Als je twijfelt over iets, aarzel niet om advies te vragen. We helpen je graag verder! 😊