Zelektro

Fil

Top

Hallo Fil
Geweldig om te horen! Blij dat alles top is verlopen! 😊
We staan altijd klaar om te helpen als je nog iets nodig hebt!

Gerd Wins

Het is voor mij de webshop om electrische materialen te kopen.

Dag Gerd,
Super om te horen dat je ons als jouw go-to webshop ziet voor elektrische materialen! Altijd fijn om je verder te helpen! 😊

Carlo Nuyts

Eerlijke prijzen

Hallo Carlo,
Blij dat je onze prijzen eerlijk vindt! Altijd fijn om te horen. 😊
Als je twijfelt over iets, aarzel niet om advies te vragen. We helpen je graag verder!

ENERGY&SYSTEMS

Zeer goed

Dag Energy&Systems,
Bedankt voor je vriendelijke reactie! We staan altijd klaar om je te helpen bij je volgende bestelling. Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

Bart Styfhals

Zeer goed

Dag Bart,
Bedankt voor je positieve reactie! Super om te horen dat je zo tevreden bent. We staan altijd klaar om je te helpen bij je volgende bestelling.

Roger Simons

Heel goede site en gemakkelijk

Dag Roger
Dag Roger
Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je onze site goed en gemakkelijk vindt. We staan klaar om je bij je volgende bestelling net zo goed van dienst te zijn! Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

Galle Patrick

Zeer goed.

Dag Patrick,

Marc Pauwels

Kabel besteld. Info gevraagd over dimmen van ledstrips en een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen.
Spijtig dat afhalen niet meer mogelijk is. Nu moest ik verder rijden naar het afhaalpunt dan naar jullie magazijn.

Dag Marc
Fijn om te horen dat je blij was met de uitleg! Jammer van het afhalen, dat begrijpen we. Bedankt voor je begrip, hopelijk maken we het met onze service en levering toch goed!
Als...
Dag Marc
Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

Johannes

Snel gevonden wat ik nodig had. Binnen de beloofde tijd geleverd.

Dag Johannes
Dag Johannes
Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je te vrede bent over onze service. We staan klaar om je bij je volgende bestelling net zo goed van dienst te zijn! Als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!

Ben

Heel tevreden over de webshop

Dag Ben,
Wat leuk om te horen dat je heel tevreden bent met onze webshop! Bedankt voor je fijne review. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen!