JN

Weet ik niet

J.Belde

Ik zocht naar een trekstang en koord met afwijkende maten en kleuren. Nergens gevonden behalve bij ZGM. Het reultaat is prachtig geworden.
Verder werd snel op mijn vraag via e-mail geantwoord...
Verder werd snel op mijn vraag via e-mail geantwoord en waren de producten heel snel in huis.

Zie sterren

Marc

Uitstekend

Snelle levering , prima service

Caroline Timmer

Duidelijke site, alles makkelijk te vinden.

Ik had 100 stuks runners besteld maar kwam er later achter dat ik me verrekend had en dus even daarna nog 100 stuks besteld. Ik kreeg de eerstvolgende werkdag netjes een mail of dat het wel klopte,... Ik had 100 stuks runners besteld maar kwam er later achter dat ik me verrekend had en dus even daarna nog 100 stuks besteld. Ik kreeg de eerstvolgende werkdag netjes een mail of dat het wel klopte, of dat ik per ongeluk dubbel had besteld. Het klopte dus dat ik 200 stuks nodig had. Ik kreeg daardoor nog van de 2e bestelling de verzendkosten teruggestort. Wat een service!!!

Bap Hage

Heel goede service en snel alles bezorgd

de bestelling was heel snel binnen.

ik kan geen verbeterpunten aanwijzen.

zgm

(Bewerkt)

Nog nooit heb ik zo snel een bestelling thuis gehad
geweldig en wat een mooi produkt

ja de snelheid dat het er was

nee

Maria Caputi

Super

Nauwkeurig

Super

Nicole Aerts

Gevonden via Google en super tevreden!

Vlotte afhandeling

Voor mij was het top!

V klooster

Duidelijke foto en omschrijving, snelle service

Mw. Gubbels

Heel goed. Voor herhaling vatbaar

Heb niet alles bekeken maar voor mij was het unieke dat er zoveel losse onderdelen te koop zijn die niet merkgebonden maar universeel zijn.

Misschien zorgen voor meer bekendheid bij winkels die raambekleding verkopen en dit niet weten. Heb dagen gezocht bij alle bouwmarkten en verkopers van raambekleding zonder verder te komen.