Zilenz

Wim

Snelle service, goed produkt

specialist. handleiding voor bouwen drumpodium stond op site. Dat had ik net nodig,

city cars

Beste
Heb bij jullie een rvs uitlaatbuis gekocht. Maar op de foto kon je zijn dat de buis makelijk tot 90 graden kon buigen.
Maar in werkelijk kon ik deze niet een plooien tot 45 graden....
Beste
Maar in werkelijk kon ik deze niet een plooien tot 45 graden. moest namelijk eentje gehad hebben die tot 90 graden kon.
waardoor deze waardeloos was voor mij

Reactie Zilenz:

Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.
De 1 meter flexibele buis van 50mm die u heeft besteld zou gewoon in een bocht van 90 graden gebogen kunnen worden zoals op de foto vermeld. Daarnaast stond in het productblad bij het product de buigradius vermeld met een voorbeeld; toevallig van dezelfde maat die u heeft besteld.
Het kan natuurlijk zijn dat u een bocht van 90 graden met overbruggen over een kortere lengte. Dat zal dan inderdaad niet gaan.
Onbeschadigde- en ongebruikte producten mag ik terugsturen. Bekijk hier meer informatie over het retourneren van producten. http://www.zilenz.nl/retour/

Snel in overleg samen een mooie afbeelding gemaakt
prima
een korte handleiding bij in elkaar zetten zou handig zijn, ik hield nu onderdelen over

Herman

Prima, alhoewel Ik de geleverde RVS slang (ook uitgetrokken) toch echt aan de korte kant vind.

Goede materialen, makkelijk contact, overzichtelijke webshop.

Tot nu toe prima

Correcte en snelle afhandeling

Wensveen

Snelle levering en eenvoudig ingepakt. Pakketje was zodanig opgerold dat het afgeleverd kon worden als brievenbuspakket.
Wel jammer dat van de in dit geval flexibele rvs-buis alleen de...
Wel jammer dat van de in dit geval flexibele rvs-buis alleen de diameter vermeld wordt op de website geen wanddikte buiten of binnen ect.

Snelle levering van een product dat aan de voorwaarden voldoet.

Arnold.

Goede en duidelijke site

Snelle service

Marja

Snelle levering , duidelijke site en perfect materiaal !

Prima. Telefonisch advies, snelle levering

Astrid McWilliam

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed.

Ze hebben mijn bestelling zodanig verpakt dat deze met de pakketdienst op zaterdag kon worden bezorgd, zodat ik mijnproject op tijd klaar had.
Hiervoor hartelijk dank ?