Zilenz

Snelle leverling

Onhandige verzending

Onhandig! Er is verstuurd met DPD en die geeft het pakketje niet af aan de buren. DPD werkt met depots in de buurt die om 17:30 dicht gaan. Hierdoor kan ik mijn pakketje dat ik woensdag heb besteld,... Onhandig! Er is verstuurd met DPD en die geeft het pakketje niet af aan de buren. DPD werkt met depots in de buurt die om 17:30 dicht gaan. Hierdoor kan ik mijn pakketje dat ik woensdag heb besteld, pas anderhalve week later, op een zaterdag, ophalen. En dat alles voor een klein schroefje dat ik heb besteld. Zilenz, pas dit aub aan!

Reactie Zilenz:

Beste meneer Jurgens,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat vervelend dat de aflevering van uw pakket niet naar wens is verlopen.
DPD mag uw pakketten alleen bij de buren afleveren...
Beste meneer Jurgens,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat vervelend dat de aflevering van uw pakket niet naar wens is verlopen.
DPD mag uw pakketten alleen bij de buren afleveren wanneer uw nadrukkelijke toestemming hiervoor is gegeven.
Uiteraard nemen wij uw feedback mee zodat wij toekomstige klanten deze situatie kunnen besparen.
Rianne van Zilenz.nl

ZZpanels bestelling

Afhandeling van de bestelling is prima gegaan, ook de correspondentie voor levering was goed en vlot. Ik had alleen een montage handleiding, gewoon één A4-tje , verwacht.

Fantastisch

Goed uitgebreid advies, snelle levering en het resultaat is fantastisch. We hadden bijna veel te veel besteld, de klantenservice heeft ons eerlijke geadviseerd over de hoeveelheden en ons... Goed uitgebreid advies, snelle levering en het resultaat is fantastisch. We hadden bijna veel te veel besteld, de klantenservice heeft ons eerlijke geadviseerd over de hoeveelheden en ons voorgesteld eerst eens met een aantal vierkante meter te beginnen zodat we zelf beter konden beluisteren wat het effect van die hoeveelheid zou zijn. Nou, ze maken hun slogan wel waar ze verkopen niet persé producten, maar oplossingen. Ga zo door!

Safetec

(Bewerkt)

Goede klantenservice

Hoewel geleverde goederen beschadigd/vuil aankwamen is er bijzonder snelle reactie en goede wil bij de klantenservice.
Komt hopelijk helemaal in orde.

Zeer goed geholpen en perfect op tijd geleverd

Dit is mijn eerste keer dat ik bij silenz iets bestel en zeker de laatste keer niet .

ijskabouter Bob

Prima goederen

Goede beschrijving en uitleg vlot verzonden

Perfect!

Zeer degelijk materiaal, supersnel geleverd.

Ysseldyk

Goede en snelle levering

Snel en betrouwbaar, goede informatie vooraf, bedankt!