Zilenz

Uitstekend

Levering is optijd geleverd,

Gerard

Goede ervaringen met Zilenz

Alles snel en correct geleverd. Wel een beetje jammer dat ik minimaal 5 vlokkenschuim stukken moest kopen, ik had er maar 2 nodig.

Reactie Zilenz:

Beste Gerard,
Bedankt voor uw feedback! We hebben het product aangepast zodat het vanaf nu ook mogelijk is deze per stuk aan te schaffen.
Een mooie dag gewenst.
Met vriendelijke...
Beste Gerard,
Een mooie dag gewenst.
Team Zilenz

J Swaak

Late levering

Contact met het bedrijf was prima. De aflevering duurde veel te lang. Zaterdag besteld,maandag verzonden, donderdag geleverd. 2 maal contact gehad met Zilenz. Vriendelijk tewoordgestaan en... Contact met het bedrijf was prima. De aflevering duurde veel te lang. Zaterdag besteld,maandag verzonden, donderdag geleverd. 2 maal contact gehad met Zilenz. Vriendelijk tewoordgestaan en behulpzaam.

Stoelsokjes

Goede snelle levering

Goed geregeld

vlot afgehandeld, vriendelijke telefoniste

VDS bvba

Ok, maar...

Vlot geleverd, echter ik heb veel te veel moeten aankopen voor alleen maar een test. Website toch niet zo duidelijk. Ik dacht alles zelfklevend te hebben besteld maar ik heb daar blijkbaar een fout... Vlot geleverd, echter ik heb veel te veel moeten aankopen voor alleen maar een test. Website toch niet zo duidelijk. Ik dacht alles zelfklevend te hebben besteld maar ik heb daar blijkbaar een fout gemaakt. Nu vind ik de prijs van wat ik heb gekcoht niet terug op de site.

Reactie Zilenz:

Beste meneer Verdonck,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Zilenz.nl.
Wij vinden het spijtig om te vernemen dat e.e.a. u helaas niet duidelijk is geweest.
Mocht u in de toekomst een...
Beste meneer Verdonck,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Zilenz.nl.
Mocht u in de toekomst een test willen uitvoeren, dan kunt u altijd via info@zilenz.nl een aanvraag doen voor de concrete aantallen die u wenst. Zilenz is altijd bereid mee te werken, ook wanneer u minder materialen nodig heeft!
De prijzen van het noppenschuim zijn afgelopen week vernieuwd. Dit heeft te maken met een stijging van de grondstofprijzen. Mocht u nog een bestelling willen plaatsen, neemt u dan alstublieft contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de juiste aantallen en een gereduceerde prijs.
Een fijne dag gewenst.
Team Zilenz
​

Mus

Flexibele uitlaat pijp

Goede telefonische Hulp. Tijdige levering.

Bela Bereczky/Sound Of Silence

Zilenz is de beste partner in geluidsisolatie.

De producten zijn uitstekend, levering razendsnel en de tips/adviezen zijn ook nog waardevol.

Cor Kloosterman

Snel isolatie geleverd