Zilenz

Maurits

Een correcte firma, zeker een aanrader.

Een van de onderdelen paste niet het is zonder probleem omgewisseld zonder enige bijkomende kost. Ik keer in de toekomst zeker terug als ik iets dergelijks en degelijks nodig heb ook de kwaliteit... Een van de onderdelen paste niet het is zonder probleem omgewisseld zonder enige bijkomende kost. Ik keer in de toekomst zeker terug als ik iets dergelijks en degelijks nodig heb ook de kwaliteit van de artikelen is zeer goed.

Marc Brothers

goed bereikbaar en prima service

Geluidisolatie motorruimte

Bestelling gaat simpel, snelle levering

fishfinder-east.com

Zeer goed

snel en correct

Marian Köhler

UITSTEKEND

DAG 1 BESTELD DAG 2 IN HUIS. MET DUIDELIJK ADVIES VOORAF PRIMA

Privé aanschaf

Goed gevonden.

Nette en snelle levering en jullie gehouden aan een eerder gecommuniceerde prijs voor een afwijkende lengte.

Goede service

Ondanks dat we voor de eerste keer bestelden werd er heel snel aktie genomen op onze vraag en geen gezeur over vooraf betalen, maar gewoon op rekening. Mijn complimenten.

Geluidsisolatie

goede dienstverlening alleen een hapering met dhl nl materiaal 1 dag later geleverd als gepland was.

Dankbaar

Ik heb een drukkerij gekocht om dit pand te verbouwen tot 3 appartementen, 1 voor mijn schoonouders, 1 voor mijn moeder en voor onszelf 1.
Silene, Rianne, neemt de tijd om mijn situatie te...
Silene, Rianne, neemt de tijd om mijn situatie te bespreken en geeft vervolgens vakkundig advies.
Denkt volledig met mijn (financiële) situatie mee. Ben tot een aankoop gekomen van een partij geluid- en warmte isolatie. Heb deze zelf opgehaald. Er ontbraken een paar delen, maar deze worden kosteloos toegestuurd. Goede service.

Bestelling trillingsdempers

Correct, snel en goed product