Ziloen

2051 beoordelingen

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
9.6/10
Presentatie
9.6/10
Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)

2051 Reviews

Heidi

Ontzettend blij met de bestelde producten. Het is super leuk om het pakketje in ontvangst te nemen met een handgeschreven kaartje en leuk verpakte artikelen.

Liefdevol verpakt

De website is helder en overzichtelijk. De producten zijn mooi verpakt.

De manier van verzenden is erg fijn.

Supersnel in huis en mooi verpakt!

Sharon van der Born

Jammer. Had een strik mutsje besteld helaas te klein. Al verzendkosten betaald en nu ook nog verzendkosten betalen om hem terug te sturen en een groter mutsje te bestellen. Dus het is dan niet de... Jammer. Had een strik mutsje besteld helaas te klein. Al verzendkosten betaald en nu ook nog verzendkosten betalen om hem terug te sturen en een groter mutsje te bestellen. Dus het is dan niet de moeite waard. Erg jammer!

Mooi geleverd.

Goed, snel en verzorgd.

Verzorgd

Martijn

Fijne wolle jas gekocht met als verrassing in de verpakking een leuke persoonlijke kaart en kleurboekje

Goede producten

Sophie Paridaans

Wij hebben voor de tweede keer een bestelling geplaats. We hebben prachtige en fijne procducten binnen gekregen. Bij de laatste bestelling werd een klein foutje gemaakt, deze is meteen opgelost.... Wij hebben voor de tweede keer een bestelling geplaats. We hebben prachtige en fijne procducten binnen gekregen. Bij de laatste bestelling werd een klein foutje gemaakt, deze is meteen opgelost. Super service!

Fijne communicatie en zeer mooie producten.

Katrien

Mooie spullen, snelle verzending. Heel tevreden met mijn aankopen

Heel mooie producten, op een stijlvolle manier gebracht. Persoonlijke toets met bedankkaartje en leuke extra verrassing bij pakketje gekregen.

Michiel van Gils

Mooie duidelijke website. Goede levering en goed klantcontact.

Mooie kleding van mooie materialen.

Goede producten en prima service.

Duidelijke productinformatie.