Ziloen

2051 beoordelingen

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
9.6/10
Presentatie
9.6/10
Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)

2051 Reviews

Wollen dameshemdjes gekocht

Jet

Top ervaring.

Snellere levering, en dat tijdens de feestdagen.

Roos

Prachtige kleren, met zorg verpakt en bezorgd

Goede communicatie per mail

Danielle B

Fijne website met mooie, natuurlijke producten. Tevreden met snelle levering en producten voor de babykamer.

Leoni

Ik heb met hun hulp via de e-mail een mooi eerste setje voor mijn zoontje op komst kunnen kopen. Het is namelijk op internet best lastig omdat kleuren altijd anders overkomen dan in het echt. Ze... Ik heb met hun hulp via de e-mail een mooi eerste setje voor mijn zoontje op komst kunnen kopen. Het is namelijk op internet best lastig omdat kleuren altijd anders overkomen dan in het echt. Ze nemen de tijd en moeite om te reageren op je vragen en mee te denken, erg fijn!

De service en snelheid van reageren op vragen.
Mooie en overzichtelijke site.
Pakketje wordt heel zorgvuldig en mooi ingepakt.

Esther

Echt helemaal top!! Fijn dat er ook ruime keuze in wol/zijde voor grotere kinderen is.

Snelheid van afhandeling bestelling, ruime keuze wol/zijde grotere kids, duidelijke website. Fijn dat er veel van hocosa te krijgen is!
Gunstige prijs (toch? Ziloen lijkt wat goedkoper dan...
Gunstige prijs (toch? Ziloen lijkt wat goedkoper dan andere webshops maar weet niet of dat echt zo is ;-)
Leuk handgeschreven kaartje erbij.

Chrizta

Prima service, gezellig kaartje met dank voor bestelling. Met aandacht verzorgt.!

Snelle verzending. Voelt persoonlijk. Met aandacht.

Heel goed: mooie produkten!

mijn bestelling werd direct verzonden

1 keer een bestelling geplaatst

mooie producten.