Ziloen

2051 beoordelingen

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
9.6/10
Presentatie
9.6/10
Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)

2051 Reviews

Jasmijn

Mooi assortiment aan kleertjes, snelle berzorging en alles altijd prachtig verpakt. Een bestelling uitpakken voelt als een cadeautje open maken!

Zo als hier boven beschreven.

liesbeth van Tilburg

Prettig , duideljk , goede producten

snelle levering

Celine

Een paar keer daar besteld

Mooi gepakt, net als een cadeau, super lief en leuk!

Carin van der scheer

Goede ervaring. Snelle levering, snel en fijn mail contact bij vragen. De website en het pakketje zien er verzorgd uit en heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij in zit van ze!

Nikki

Mooie wolletjes en breed assortiment

Zeer goed

Stipte aflevering

Handige website met mooie producten, snelle levering, mooi verpakt.

Persoonlijk kaartje in mijn pakketje (waarbij je liet merken dat je wist dat ik al vaker een voorraadje spenen had gekocht).

Snel, erg servicegericht en heel leuk een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling.
En zo fijn klantgericht toen ik 2 bestellingen in 1 keer kreeg verzonden heb ik de verzendkosten terug gestort gekregen. Heeft me meteen gemotiveerd om weer een bestelling te plaatsen. ;-)

Snelheid, wederom de servicegerichtheid en het attente door het persoonlijke kaartje.

Anna Velting

Zeer positief

De persoonlijke boodschap die meegezonden wordt in de verpakking

Veerle Felicia

Wij heben alleen maar goede en warme ervaringen met Ziloen en haar betrokken, lieve en heldere eigenaressen.

Snelle levering, warm en snel contact via Facebookchat, persoonlijke groet bij het pakketje, het mooie folie en de gehaakte bloemetjes, rijke aanbod van zowel kleding, verzorgingsproducten en... Snelle levering, warm en snel contact via Facebookchat, persoonlijke groet bij het pakketje, het mooie folie en de gehaakte bloemetjes, rijke aanbod van zowel kleding, verzorgingsproducten en speelgoed, heldere, goedwerkende site, snelle teruggave na retourzending, en zo maar door... ?