Bestelling is makkelijk gedaan, snel in huis. Bedeltje was iets kleiner dan ik had verwacht maar ziet er goed uit. M'n moeder voor wie het een cadeau was is er erg blij mee!
De ervaring met bedelsieraad was erg goed,ik kreeg netjes bericht dat de bedel die ik zocht weer voorradig was,heb de bedel toen besteld en zit nu aan mijn armband.
Gonnie Blokland-van Oversteeg
Hier kan ik altijd vinden wat ik zoek en als iets niet op voorraad is, krijg je bericht zodra het artikel weer op voorraad is.
Snel gevonden, duidelijke website, makkelijk bestellen, betalen en snelle levering, keurig verpakt.
Na een bestelling te hebben van een armband met bedeltjes, bleek het armbandje te klein voor mijn vriendin. Oude armbandje terug gestuurd, geld netjes terug gestort en ik heb vervolgens een nieuw...Na een bestelling te hebben van een armband met bedeltjes, bleek het armbandje te klein voor mijn vriendin. Oude armbandje terug gestuurd, geld netjes terug gestort en ik heb vervolgens een nieuw armbandje besteld. Ging allemaal hartstikke prettig en ze is er heel erg blij om. Oftewel ronduit prettig om hier iets te bestellen!
Snelle levering!
Hagen
Ik heb dit bedrijf als heel prettig ervaren. Ik ga zeker meer bestellen.