Een armband met bedels besteld, ik werd goed op de hoogte gehouden en de bestelling is netjes afgeleverd. Leuk in een klein jute (sinterklaas zakje) met een chocoladelettertje, echt heel attent.

Prettig bedrijf, snelle service

Janneke Holsappel

Goed! Het enige is dar het mij niet duidelijk was dat ik alleen een ketting bestelde en niet het balletje dat erbij afgebeeld stond. Het was voor Sinterklaas en het budget lied het helaas niet toe... Goed! Het enige is dar het mij niet duidelijk was dat ik alleen een ketting bestelde en niet het balletje dat erbij afgebeeld stond. Het was voor Sinterklaas en het budget lied het helaas niet toe dat ik die er ook bijbestelde. Nu had degene die het vroeg dit ook niet gezien. Zij zal nu zelf een balletje bijbestellen. Misschien kunnen jullie dit iets duidelijker vermelden

Prima product en snelle levering

Ik heb al eerder hier bedels besteld en ben erg tevreden. Snelle levering en netjes verpakt.

H. Pausma

Snelle service en correct verpakt.

Zeer vlotte en goede service , ook naar België

Marloes

Ik heb twee zilveren bedels besteld voor aan een TiSento (Charming) armband. Volgens de beschrijving zouden de bedels op deze armband moeten passen. Dit is helaas niet het geval. De informatie op de... Ik heb twee zilveren bedels besteld voor aan een TiSento (Charming) armband. Volgens de beschrijving zouden de bedels op deze armband moeten passen. Dit is helaas niet het geval. De informatie op de website klopt dus niet. De bestelling liep verder prima. Duidelijke informatie over de verzending en snel geleverd.