Snelle levering, duidelijk, netjes verpakt en mooi.
De afbeeldingen waren erg waarheidsgetrouw, het bestellen ging zeer vlot, de levering ging vlug en de bedeltjes zijn erg mooi. Alleen jammer dat 1 van de 7 bedeltjes verkeerd is geleverd. Ik heb een...De afbeeldingen waren erg waarheidsgetrouw, het bestellen ging zeer vlot, de levering ging vlug en de bedeltjes zijn erg mooi. Alleen jammer dat 1 van de 7 bedeltjes verkeerd is geleverd. Ik heb een klein huisje gekregen i.pl.v. 'Love rondje' Z_B_223
Heldere website, duidelijke afhandeling in stappen en snelle levering. Helemaal prima.
Nvt
Lisa Rutte
Goede ervaring met het bedrijf, het was een cadeautje dus de persoon in kwestie moest het leuk vinden
Ik wilde de 1ste letter van de naam van m'n 2 kindjes bestellen. Hiervan was 1 ervan uitverkocht. De dag nadien kreeg ik al een mailtje dat de letter terug beschikbaar was. Ben heel tevreden...Ik wilde de 1ste letter van de naam van m'n 2 kindjes bestellen. Hiervan was 1 ervan uitverkocht. De dag nadien kreeg ik al een mailtje dat de letter terug beschikbaar was. Ben heel tevreden over de vlotte bediening en levering!! Echt heel aangenaam! Een aanrader!
Prima konden helaas niet op de volgende werk dag leveren hebben keurig bericht gegeven