Helaas was hetgeen ik besteld had niet mogelijk. Hierdoor duurde de levering een aantal dagen langer.
M van Steijn
Had een bestelling gedaan,een klavertje 4 bestel nr Z B 219 van 11,95 Deze valt heeeeeel erg tegen.Gezocht of ik het wel goed had besteld Ja dat wel Opgezocht naar het andere kavertje 4 die...Had een bestelling gedaan,een klavertje 4 bestel nr Z B 219 van 11,95 Deze valt heeeeeel erg tegen.Gezocht of ik het wel goed had besteld Ja dat wel Opgezocht naar het andere kavertje 4 die goedkoper was Z D251 van 8.95 hoe klein moet deze dan niet zijn deze is zo klein Wilde nog meer bedels bestellen maar zie daar vanaf Denk en weet het zeker dat jullie ze verwisseld hebben Kan niet zo zijn dat een bedel van 11.95 zooo klein is Ben teleurgesteld
Goede service, alleen jammer dat ze veel bedeltjes niet op voorraad hadden. Ook terwijl op de site stond dat ze dit wel hadden. Wel snelle levering
Goede service
De bedeltjes die ik besteld heb waren mooi alleen krijg ik er 1 niet over mijn armband. Ze werden wel op tijd geleverd
R.J. van Sijl
B Iedema
Bestellen gaat snel en gemakkelijk. De klantenservice is ook goed. Alleen jammer dat de 925 merkjes nauwelijks te vinden zijn met het blote oog waardoor er bij mij twijfel is ontstaan of de bedels...Bestellen gaat snel en gemakkelijk. De klantenservice is ook goed. Alleen jammer dat de 925 merkjes nauwelijks te vinden zijn met het blote oog waardoor er bij mij twijfel is ontstaan of de bedels wel van echt zilver zijn.