Bestellen en betalen gaat heel goed. De bedeltjes zijn mooi, maar wel heel erg klein. Kleiner dan op de site lijkt. Ik had sterrenbeelden gezien, en later kon ik die niet meer vinden....Bestellen en betalen gaat heel goed. De bedeltjes zijn mooi, maar wel heel erg klein. Kleiner dan op de site lijkt. Ik had sterrenbeelden gezien, en later kon ik die niet meer vinden. Dat vond ik vreemd. Ook jammer dat enkele bedeltjes niet op voorraad zijn.
Ik had een ring gekocht en ben er super tevreden mee! Er was goede service en alles was duidelijk tijdens het bestellen. De ring zou de volgende dag al geleverd worden, maar dat werd een dag later....Ik had een ring gekocht en ben er super tevreden mee! Er was goede service en alles was duidelijk tijdens het bestellen. De ring zou de volgende dag al geleverd worden, maar dat werd een dag later. Gelukkig had ik geen haast. Ik heb de ring nu elke dag om en ben er erg blij mee!!!👌
Prima ervaring, alles naar wens!
sylvanna klein
Gewoon
Debby
Simpel bestellen en snel ontvangen. Geen negatieve opmerkingen. Simpelweg gewoon goed! En super dat bij de pink ribbon charm €1,75 naar pink ribbon gaat. ik ben zelf getroffen met borstkanker en...Simpel bestellen en snel ontvangen. Geen negatieve opmerkingen. Simpelweg gewoon goed! En super dat bij de pink ribbon charm €1,75 naar pink ribbon gaat. ik ben zelf getroffen met borstkanker en vind dit heel goed van jullie en zo heb ik het ge wel dat ik nog iets doe voor andere
Wiesje Hoekstra
De site is goed overzichtelijk en alles makkelijk te vinden! En mijn bonusdochter was erg blij met het zwangerscahpshartje!
Monique
Zeer slecht. besteld maar niet geleverd. 2x gebeld maar nemen niet op.