Snelle levering. Armband van Proud Mama zat ik mooi bijbehorend tasje

Es

Prettige website , snelle levering, product ziet ook echt uit als op de website.

Cees

Goed bedrijf met snelle service.

Positief. Mooie bedels, goeie prijzen. Geweldig mooie bedelarmband zelf. Ik ben er echt blij mee. Er ging iets mis met de mail, waardoor ik geen verzendbevestiging ontving, toen ik hier over belde... Positief. Mooie bedels, goeie prijzen. Geweldig mooie bedelarmband zelf. Ik ben er echt blij mee. Er ging iets mis met de mail, waardoor ik geen verzendbevestiging ontving, toen ik hier over belde was de man aan de telefoon erg vriendelijk. Die dag kwam ook de bedelarmband + bedel binnen.

Verschillende keren besteld zeer tevreden

Prima. Mooie bedeltjes en goede service.

Goede en snelle levering.makkelijk te bestellen... alleen jammer dat de verschillende, die ik eigenlijk gewild had..niet leverbaar waren. ook fijn dat cadeaupapier / hoesje...aangezien het een... Goede en snelle levering.makkelijk te bestellen... alleen jammer dat de verschillende, die ik eigenlijk gewild had..niet leverbaar waren. ook fijn dat cadeaupapier / hoesje...aangezien het een cadeautje was.

Ellen

Mijn ervaeing is prima.
Ik had de bedel heel snel in huis. Top!@

Een eerste ervaring maar wel een super goede. Veel keuze, goede informatie en supersnelle levering.