Stephanie van den Aarssen

Snelle levering en hele leuke producten van goede kwaliteit!

Daisy homan

Super goed

Ita

Cadeau besteld en laten bezorgen

Débora Verweij

Hele goede service. Op de tijd verzonden wat was vermeld. Super mooi ingepakt en een persoonlijke boodschap op een kaartje van Jodie zelf.

hendriks

Prima ervaring

Margriet

Het tanden-/haarlokdoosje verzilverd van Woezel&Pip in mooi papier, met daar omheen een lintje, verpakt. De naam met mooie letters erin/-op gegraveerd. Ontvangen binnen de periode zoals aangegeven,... Het tanden-/haarlokdoosje verzilverd van Woezel&Pip in mooi papier, met daar omheen een lintje, verpakt. De naam met mooie letters erin/-op gegraveerd. Ontvangen binnen de periode zoals aangegeven, past door de brievenbus.

Yvonne

Super vriendelijk, fijn contact en snelle levering!

Michelle

Wow zondag besteld.
Maandag ochtend kon ik het gelijk ophalen.
Had met spoed nog cadeau nodig.
Super geregeld en heel leuk verpakt voor de kinderen 💖

Femke

Ik had een gepersonaliseerd armbandje besteld met sierletters. Het armbandje kwam op zaterdagavond binnen, alleen had het helaas de gewone blokletters. Ik heb hier de klantenservice voor bericht,... Ik had een gepersonaliseerd armbandje besteld met sierletters. Het armbandje kwam op zaterdagavond binnen, alleen had het helaas de gewone blokletters. Ik heb hier de klantenservice voor bericht, met het idee dat ik pas maandag een reactie zou krijgen, maar ik kreeg bijna gelijk bericht! Het werd gelijk goed opgelost en de dinsdag daarop had ik al het nieuwe armbandje binnen. Mijn nichtje is heel blij met het armbandje en de service is ook heel goed!