I. ten Brink

Mijn bestelling kon aanvankelijk door de coronabeperkingen niet ingegraveerd worden.Toen dit alsnog mogelijk werd, ben ik daar direct over geïnformeerd. Heel fijn. De steeds heel persoonlijke... Mijn bestelling kon aanvankelijk door de coronabeperkingen niet ingegraveerd worden.Toen dit alsnog mogelijk werd, ben ik daar direct over geïnformeerd. Heel fijn. De steeds heel persoonlijke benadering heb ik als heel prettig ervaren. Het cadeautje is prachtig geworden en uitstekend verpakt afgeleverd op de afgesproken datum met cadeaupapier erbij.

Elles

Keurig en leuk email contact. Snelle levering.

Peggy Wijnen

Goede service en snelle verzending

G

Goed! Mooie producten, snelle levering en een persoonlijk bedank bericht bij je bestelling, top!

Tammy

Voor de tweede keer wat besteld, dit keer laten inpakken(moederdag cadeau). Super mooi ingepakt! Zeer fijn om het zo als cadeau te geven.
Volgende keer bestel ik hier weer zeker, als ik een...
Volgende keer bestel ik hier weer zeker, als ik een cadeau nodig heb.

Peter

Absoluut geweldige service!

Gaby Rutte

Heel goed. Gevraagd of ze iets konden bestellen omdat ik iets speciaals zocht. Top service

Bout

Heel snel ontvangen
Heel mooi kado

simone

Super goed en snelle levering

O de Vries

In een woord perfect!