Mijn ervaring is super. Vriendelijk te woord gestaan door Joyce aan de telefoon bij een probleem van mijn kant.
Heeft ze super snel voor me opgelost en me zelfs een link gestuurd waardoor ik...
Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company
Ja, de klantvriendelijkheid die je nog maar zelden tegen komt. en de bereidheid om te helpen waar ze maar kan.
Echt geweldig van Joyce. Daarnaast voel je gewoon dat ze liefde voor haar vak...
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
Nee, zou het niet weten service en snelheid van werken, Daarnaast de levering zijn sneller dan snel.
Kort maar goed
Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company
geen hoge verzendkosten voor een kleine bestelling, snelle levering
Erg goed
Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company
toen ik mijn huisnummer niet had vermeld gelijk werd gebeld.
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
voorbeelden van eidresultaat laten zien ik moets gokken wat de eindkleur van de bronsklei zou zijn.
Ik kan geen minpunten vinden. Ik heb een goed product besteld en razendsnel ontvangen.
Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company
Goede producten, snelle levering, netjes verpakt.
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
Geen idee, ik ben erg tevreden
Bestel al een aantal jaar hier mijn zilverklei.
Zoals altijd snelle en correcte levering.
Ik heb nu enkele bestellingen bij jullie gedaan en kan alleen maar zeggen alles is prima gegaan.
Alle bestellingen zijn correct uitgevoerd, geen lange levertijd en alles klopte. Mijn dank.
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
misschien nog een uitbreiding van de materialen zoals zilveren zetkastjes, vierkant, rond en het formaat iets groter dan normaal welke in diverse webshops worden aangeboden.
Zeer vriendelijke, professionele en correcte manier van werken. Snelle en correcte leveringen.
Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company
Snelheid van reageren op vragen.
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
Opbouw van de webpagina's minder onrustig maken.
Aankopen via website.
Duidelijk en overzichtelijk
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
voorlopig weet ik er geen.
Goed.
Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?
Een tip. Handig om van tevoren even te melden waar het bestelde wordt afgeleverd.
Vriendelijke groet.