Snelheid levering/ Speed of delivery
Klantvriendelijkheid/ Customer service

Linda Berkmans

Geachte,

Geachte,

Het bedrijf is erg klantvriendelijk, prijs / kwaliteit is zeer goed. Komen de gemaakte afspraken zeer stip na. Bedrijf dat de bestelling aan huis brengt is ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Een enkele bedenking.
Je zou ook de klei in grotere verpakking (lesgevers) ook kunnen aanbieden aan particulieren.
In mijn geval (onderwijs) zou dit veel beter uitkomen en dit is dan...
Een enkele bedenking.
In mijn geval (onderwijs) zou dit veel beter uitkomen en dit is dan toch ook ten voordele van jullie.

C. Hiddink

Ontdekt via advertentie op internet. Vanaf de 1e bestelling ene snelle reactie gehad.

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

uitbreiding van assortiment m.b.t. combinatie van materialen.

Trudi Belgraver

Snel, behulpzaam, zorgvuldig en goede producten!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Ik heb momenteel geen verbeterpunten.

JoyCa VOF

Goeie service en snelle levering

Sylvia van der Giessen

Positieve ervaring ik zal zeker hier nog hoe eens bestellen.

Monique

Goede omgeving.Makkelijk te vinden

Tineke Ottevanger

Bestelling in delen geleverd. Maar zeer correcte berichtgeving hierover.

op dit moment niet

Stephanie

Heel klantvriendelijk, heel snelle levering!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

De zoekfunctie werkt niet: vervelend als je iets zoekt en je weet niet waar het te vinden, dan moet je alles afgaan om het te vinden. Misschien iets meer uitleg bij de producten op de site? Hoewel... De zoekfunctie werkt niet: vervelend als je iets zoekt en je weet niet waar het te vinden, dan moet je alles afgaan om het te vinden. Misschien iets meer uitleg bij de producten op de site? Hoewel ik nu wel heel tevreden ben van de uitleg die je me via mail bezorgde.

Reactie Zilverklei.nl:

Hallo Stephanie
Bedankt voor je feedback.
Dat de zoekfunctie niet werkt is idd heel vervelend. We gaan hier meteen mee aan de slag.
Bedankt voor het melden.
En als er iets niet...
Hallo Stephanie
Bedankt voor je feedback.
Bedankt voor het melden.
En als er iets niet helemaal duidelijk is dan horen wij dat natuurlijk graag zodat we tekst en uitleg kunnen geven, en dan kunnen we ook meteen de informatie aanpassen op de site zodat iedereen hier profijt van heeft.
Shop for Art

adri

Duidelijk en snelle reactie op vragen.
Vriendelijk maar ook zakelijk

m. van meeuwen