Snelheid levering/ Speed of delivery
Bestelgemak/ Ease of ordering
Klantvriendelijkheid/ Customer service

Zecha

Bedankt voor de super gezellige Art Clay workshop en de geweldige uitgebreide lunch, we hebben erg genoten en komen zeker snel terug voor een herhaling.

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Een sterk punt voor dit bedrijf is de oprecht- en vriendelijkheid, en snelle handeling van de bestellingen.

marga cooiman

Shop for art

De spelling van het Nederlands in Uw berichten,vooral de D en de T en DT
De spelling van het Nederlands in Uw berichten,vooral de D en de T en DT
Ik ben als voormalig docent Nederlands met 40 jaar leservaring best bereid af en toe voor jullie een brief of rondzending te redigeren(na te kijken en te verbeteren) mail dan: margacooiman@gmail.com

Reactie Zilverklei.nl:

Hartelijk dank voor uw aanbod en uw review.
Hartelijk dank voor uw aanbod en uw review.
Onze nadruk ligt vooral op het aanbieden van onze producten en de service die wij bieden. Een taalfoutje sluipt er helaas dan wel eens in. Hopelijk is dit niet al te storend voor u en anderen. We zullen er in de toekomst nog beter op gaan letten. Bedankt.
Mocht u wel iets tegen komen waar u zich aan stoort en dat u graag met mij wil delen dan kunt u ons altijd direct mailen op info@shopforart.nl en dan zullen we kijken wat we er aan kunnen doen.

Robert

Prima service, heel snel geleverd.

Klaske Talen

Snelle service en snel antwoord op e mail contact!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Snelle service en snel antwoord op e mail contact!

T Driessen

Geen klachten, alles prima geregeld

agnes hendsriksen

Prerttig bedrijf

prerttig bedrijf

Silvia van Aalst

Prettig en snel

Prettig en snel

David Freed

Bij mijn eerste bezoek aan de site had ik een ’navigatie’ probleem. Ik stturde een bericht erover. Kort daarna kreeg ik een heel hulpzaam bericht. Probleem opgelost! Daarna plaatste ik een... Bij mijn eerste bezoek aan de site had ik een ’navigatie’ probleem. Ik stturde een bericht erover. Kort daarna kreeg ik een heel hulpzaam bericht. Probleem opgelost! Daarna plaatste ik een bestelling. Ik was verbaasd hoe snel de bestelling bij mij aankwam. Geldt voor mijn tweede bestelling ook!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Tot nu toe kan ik alleen zeggen "Ga lekker zo door!

Nadine Coppens

Eerste aankoop, oven en klein materiaal

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Zending nog beter nakijken voor verzenden

Reactie Zilverklei.nl:

Bedankt voor uw review.
Het is heel erg spijtig dat uw oven schade heeft opgelopen tijdens verzending. Wij zijn er druk mee bezig dit voor u op te lossen.
De zending beter nakijken voor...
Bedankt voor uw review.
De zending beter nakijken voor verzending verandert hier helaas niets aan.

Nadine Coppens

Eerste aankoop

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Misschien nog beter bestelde artikelen voor verzending nakijken.