Snelheid levering/ Speed of delivery
Bestelgemak/ Ease of ordering
Klantvriendelijkheid/ Customer service

Prima bedrijf, duidelijke website en snelle levering.

T. Sabi

Ik heb inmiddels meerdere keren een bestelling bij Zilverklei.nl geplaatst en dat is me prima bevallen. De site is duidelijk en overzichtelijk en er is sprake van een ruime keuze aan producten. Wat... Ik heb inmiddels meerdere keren een bestelling bij Zilverklei.nl geplaatst en dat is me prima bevallen. De site is duidelijk en overzichtelijk en er is sprake van een ruime keuze aan producten. Wat ik ook erg goed vind is dat er veel nuttige informatie op de site te vinden is zoals, handleidingen, filmpjes etc. Daarnaast worden bestellingen super snel verzonden en word je via de mail goed op de hoogte gehouden van het hele orderproces. Kortom, een uitstekende en betrouwbare webwinkel. Wat mij betreft een aanrader!!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Snelle verzending, ruime keuze aan producten, duidelijke en overzichtelijke site, er is veel info op de site te vinden, betrouwbaar.

Geen opmerkingen.

herlinde Van Meulder

Juiste en correcte behandeling.

Vele diverse producten

Nvt

Nvt

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

vergissing van het bedrijf bij een bestelling werd op kosten van het bedrijf hertsteld

Studio Art Alys

Een goed betrouwbaar bedrijf en een snelle levering.

J. van der Munnik

Prima klantvriendelijk bedrijf

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Één van de bestelde voorwerpen was niet voorradig. De overige artikelen werden vlot bezorgd en ik werd via mail en telefonisch in kennis gesteld dat het ontbrekende goed afzonderlijk werd nagezonden... Één van de bestelde voorwerpen was niet voorradig. De overige artikelen werden vlot bezorgd en ik werd via mail en telefonisch in kennis gesteld dat het ontbrekende goed afzonderlijk werd nagezonden en dat geschiedde binnen een week. Goede service!

Very responsive good service

Customer service

Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?

Full translation of all pages into english instead of just a few
More choice of raw chain etc and findings

J. van der Munnik

Prima klantvriendelijk bedrijf