Snelheid levering/ Speed of delivery
Bestelgemak/ Ease of ordering
Klantvriendelijkheid/ Customer service

Helmy Jacobs

Heel fijn om goede info te krijgen over het gebruik, stookmethode en afwerking van de zilverklei

Snelle levering!!!

Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?

Een uitgebreide instructie voor het gebruik meesturen

Valerie

Vlotte afhandeling van bestelling

Overzichtelijk

Toortje rocks

Top! Snelle levering, netjes verpakt!

Heel netjes verpakt

Imkerie Hesen

De bestelling was na betaling binnen 2 dagen binnen, helaas weinig informatie en helemaal geen gebruiksaanwijzing, heb geen idee hoe ik de klei moet bakken. Het was te weinig voor de afdruk die ik... De bestelling was na betaling binnen 2 dagen binnen, helaas weinig informatie en helemaal geen gebruiksaanwijzing, heb geen idee hoe ik de klei moet bakken. Het was te weinig voor de afdruk die ik wilde maken, dus heb ik via een andere website nog een pakje besteld, later bleek dat ik de hard geworden klei met water weer zacht kon maken, dat stond in de bijsluiter van de zilverklei die ik overigens veel goedkoper besteld heb via een website in het buitenland.

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Geweldig snelle bezorging, en ik heb dat gekregen wat ik besteld heb, geen alternatieve verpakking.

Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?

Een uitgebreidere gebruiksaanwijziging, voor het te bakken object. Evt filmpjes op jullie site.

Reactie Zilverklei.nl:

Wat ontzettend jammer dat u geen contact heeft opgenomen. Wij hadden u graag te woord gestaan over hoe u het product het beste kunt gebruiken als u niet de Engels talige handleiding kunt lezen die... Wat ontzettend jammer dat u geen contact heeft opgenomen. Wij hadden u graag te woord gestaan over hoe u het product het beste kunt gebruiken als u niet de Engels talige handleiding kunt lezen die bij het product zit, en wij begrijpen dat het Japans op de andere kant een beetje lastig kan zijn. Ook hadden wij u dan kunnen verwijzen naar onze vraagbaak met duidelijke uitleg, tevens ook vermeld bij de product beschrijving.
En wist u al dat wij een vaste klanten korting spaar programma hebben waar u aan deel kan nemen door u aan te melden. Dat hoeft u ook geen hoge verzendkosten te betalen die een buitenland levering mee brengt.
Hopelijk mogen wij u nogmaals helpen.
Met vriendelijke groet
Zilverklei.nl

E.M.Pranger

Snelle levering, goed verpakt en alles conform de bestelling.

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Gewoon een prima bedrijf dat de bestelling keurig en vlot verwerkt.

José schaakxs

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Alles netjes verpakt en snelle leverig

LK

Prima ervaring. Bestelling kwam tijdig. Verpakking kon beter.

Website overzichtelijk, levering prima

Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?

De verpakking van de hobbykoffer zag er wat slordig uit, alsof een doos was hergebruikt.

Reactie Zilverklei.nl:

Om het milieu en kosten te sparen hergebruiken wij inderdaad verpakkingen. Daar staat een goedkope verzending tegenover.
Groet,
Zilverklei.nl

Eugenie van Dam

Mooi assortiment. Een goede webshop. Snelle communicatie via e-mail en telefoon.

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Ik vond de communicatie snel en ik werd persoonlijk te woord gestaan.

Instructie video, tips&tricks?

Kim Theunissen-Braeken

Goed.

Snelle levering.

Rothy Duiveman

Vooral snelle levering .Was ik erg blij mee
Betaling goed geregeld.
Al met al erg tevreden!!

Deze zijn al genoemd in punt 1