Snelheid levering/ Speed of delivery
Bestelgemak/ Ease of ordering
Klantvriendelijkheid/ Customer service

G. Schut

Een aantal keren nu iets besteld zonder problemen!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Bij de info van de producten staat duidelijk aangegeven hoe je ze kunt gebruiken.

Peter

Heel tevreden!

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Joyce belde me op om me te wijzen op een nog handiger gereedschap, dat makkelijker zou werken in mijn wijze van werken. Ze had gelijk! Dat is enorm goeie klantenservice. En het was er super snel!

Alles was prima!

Mark Hageman

Bestellen van zilverklei en andere benodigdheden

Prima service

Karin

Mooie zijden lint en mooie veter. Ook de kalotjes zijn precies zoals ik ze wil hebben. Goed adres !

Juul ouwerkerk

Snelle levering, helemaal prima

Keurige verpakking

Overige opmerkingen of tips? / Other comments or tips?

Ik heb meerdere zetbakjes gekocht. Het 8mm bakje is een stuk lager dan bv het 4mm bakje. Graag zou ik bij de omschrijving de hoogte in mm zien en voor welke hoogte steentjes ze geschikt zijn. Het... Ik heb meerdere zetbakjes gekocht. Het 8mm bakje is een stuk lager dan bv het 4mm bakje. Graag zou ik bij de omschrijving de hoogte in mm zien en voor welke hoogte steentjes ze geschikt zijn. Het steentje wat ik wilde plaatsen was te hoog en had geen grip.

Claudine Van De Steene

Ik heb nog maar 1 maal een bestelling geplaatst en alles is vlot verlopen. Eén dezer plaats ik terug een bestelling.

vangoidsenhoven

Uitstekend

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Stellen uit zichzelf extra gratis service voor! Leuke attenties bij levering ?

Hilde naudts

Reeds 2 bestellingen gedaan, 1 reeds geleverd. 2 de vorige week besteld maar nog niet onderweg

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

Ik had op zondag een mailtje gestuurd omdat de bestelling niet lukte en tot mijn grote verbazing kreeg ik op zondag al een antwoord en oplossing terug

Reactie Zilverklei.nl:

Uw bestelling wordt vandaag verzonden.
Uw bestelling wordt vandaag verzonden.
Het product wat u heeft besteld heeft een langere levertijd omdat wij het product eerst nog controleren. Pas als het is goedgekeurd wordt het product verzonden.
Met Vriendelijke groet,
Zilverklei.nl

BvB Productions

Vriendelijk en snelle service

Sterke punten van dit bedrijf/ Strengths of this company

goed bereikbaar, telefonisch en per mail

E.R.

Altijd correct