Kwalitatief zeer goede producten en snelle levering.
Kwaliteit en service
M Messing
Bestellen verliep erg goed, pak was alleen niet op de aangegeven datum geleverd. Een paar dagen te vroeg, gelukkig was ik thuis. Bij het uitpakken zaten er in de zinken pijpen. Dit omdat de...Bestellen verliep erg goed, pak was alleen niet op de aangegeven datum geleverd. Een paar dagen te vroeg, gelukkig was ik thuis. Bij het uitpakken zaten er in de zinken pijpen. Dit omdat de hulpstukken erbij opgepakt zaten, die hebben de deuken veroorzaakt.
De bestelling.
Boy Landa
Echt een super service. Gebeld en daarna de bestelling doorgegeven, Volgende dag alles binnen top. Kom je niet vaak meer tegen deze service.
E Jacobs
Goede en snelle service
Hans
Het geleverde product is precies zoals besteld en past prima.
Pieter
Telefonisch goed geholpen, op de site staan goede foto’s en de bestelprocedure is duidelijk en eenvoudig. De bestelling is via de T&T van de transporteur makkelijk te volgen.
J Visser
CAM Van Der Aa
Het is allemaal goed verlopen,een dag later geleverd dan afgesproken maar dat was voor mij niet zo erg.
Mawm Van Son
Nette service en heldere informatie op de website. Je weet als je een regen pijp wilt bevestigen precies wat je nodig hebt en hoe je deze moet bevestigen.
Helder uitleg hoe je moet monteren via jullie website